Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti mennyire nézitek meg az ilyen stílusú srácokat?
Figyelt kérdés
Körülbelül 183-185 cm magas lehetek, barna hajú, zöld szemű, rövid hajú, sportos testalkatú(nem kondizom, de rengeteget bicajozok, úszni is szeretek). Ruhára kék hosszú farmer, Converse magasszárú dorcó(fekete-fehér vászon), oldallánc Tankcsapdás pénztárcával, bőr karkötő egyik kezemen, másikon óra. Nem félek a kihívásoktól, egyedül is feltalálom magam, ha kell. Lelkileg kissé érzékeny, szerelmes típus vagyok, de határozott. Könnyen ismerkedem, jó baráti kapcsolataim vannak. Humorral megáldott rendesen a jó Isten, panaszom sem lehet rá. Szabadidőmben gitározok, szerelek, segítek ha kell itthon.2012. szept. 7. 16:04
1/16 anonim válasza:
Hat eddig oke, de mig nem latok egy arcot ez semmit sem er, de gondolom azt nem fogsz mutatni.
3/16 anonim válasza:
nekem bejön, gondolom rocker vagy, bár ebből nem lehetek biztos benne.. hosszú hajad van?:D (a barátomnak igen, és én úgy nézem meg ezeket a srácokat, hogy húúú..:D)
17/L
4/16 anonim válasza:
mármint nézTem, hogy húúú.. most a barátommal vagyok elfoglalva, de egyébként mindig is az ilyen srácok jöttek be, mint most a barátom, hosszú haj, szakáll.:D
5/16 anonim válasza:
Eddig jó, de ugye egy fej nem ártana ahhoz, hogy eldöntsem jól néz-e ki.
A rockért nem rajongok, de semmi problémám nincs vele.
Nálam a lényeg, hogy ne legyen ilyen kis csőgatyás emohajú, fültágítós cicafiú.
6/16 anonim válasza:
nagyon részletes de nem írtad le h hány éves vagy! ja és kép nincs?
7/16 A kérdező kommentje:
Rocker vagyok, csak azt hallgatok...Slipknot, Tankcsapda, Lord, Metallica, Nirvana(kedvencem)Bullet for my valentine stb... 16 éves vagyok, nemsokára eggyel több és rövid hajam van, meg borostás képernyővel általában.
2012. szept. 7. 16:43
8/16 anonim válasza:
Oh.A Lord az még egy plusz pont.:) Ha 18 felett lennél...XD
9/16 A kérdező kommentje:
Privátban ha kell küldök képet...
2012. szept. 7. 17:08
10/16 mmano88 válasza:
Jójó, jobb mint ezek a kisb*zik (nemjut eszembe ennek az új divatnak a neve na. talán metroszexuális?mind1). Az a lényeg hogy ápolt legyél. A Tankcsapda jó, bár azt nem tudom ránézésre hogy kéne tudnom hogy szerelmes/érzékeny típus vagy..mert ugye itt a megnézésről volt szó.
10éve biztos megnéztelek volna, mert énis a nagy rocker korszakomat éltem tiniként. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!