Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen csajok mint én, miért nem halnak ki? Miért kell nekünk azzal szembesülni, hogy nem érünk semmit?

Figyelt kérdés
Hogy soha nem lehet párkapcsolatunk? Hogy nem tetszünk senkinek? Miért ilyen igazságtalan az élet?
2012. szept. 22. 09:37
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
27%

Ne itt sírj. Amúgy meg mert nincs senkid, nem jelent semmit. Én is tök átlagos vagyok, gazdag sem vagyok, és mégis a város legmenőbb fiúja jár már velem 3 éve...szal ne temesd magad

18/L

2012. szept. 22. 09:40
 2/49 anonim ***** válasza:
35%
Biztos van olyan, akinek kellenél, csak nem veszed észre, mert nem néz ki elég jól.
2012. szept. 22. 09:41
 3/49 A kérdező kommentje:

ja, csöveseknek meg szellemi fogyatékosoknak igen.és ez nem vicc.már elnézést de azért ilyennel nem fogok összeállni.

ronda is vagyok, buta is, ügyetlen is, nem értek semmihez, rajtam minden el van rontva, állandóan leégetném azt a srácot , aki velem lenne...szóval ilyen lánnyal ki állna össze....

2012. szept. 22. 09:44
 4/49 anonim ***** válasza:
Nem tudhatod mit hoz az élet, lehet most így vagy vele meg ez a nagy helyzet de később még lehet veled olyas valaki akiről még álmodnia sem mersz. Meg most annak nincs értelme ha azt mondod hogy buta vagy meg ügyetlen meg ronda, nem feltétlen van ez így csak te látod így magad, és ez a baj hogy csak a rosszat látod magadban, nem a jót. Biztos vagyok benne hogy benned is megvan az a szépség ami egy srácnak kellhet. Sajnos türelmesnek kell lenni az életbe ha elszeretnél érni valamit, de ne csüggedj el, előbb utóbb rád talál a szerelem, de ha így állsz hozzá akkor soha nem leszel boldog szóval fel a fejjel!
2012. szept. 22. 09:51
 5/49 anonim ***** válasza:
78%
Ronda nők esélyesebbek párkapcsolatra, mint a ronda férfiak.
2012. szept. 22. 09:52
 6/49 anonim ***** válasza:
Én is ügyetlenke vagyok, minden elejtek, eltörök..a barátom egyszerűen csak próbál vigyázni rám, és ha vmit kiöntök, nevetünk, ennyi.
2012. szept. 22. 09:52
 7/49 anonim ***** válasza:
79%
Még mindig divat az EMO?
2012. szept. 22. 09:54
 8/49 anonim ***** válasza:
év,kl,cm?
2012. szept. 22. 09:55
 9/49 A kérdező kommentje:

nekem pasik is megmondták hogy csúnya vagyok.és folyamatosan kellemetlen helyzetbe sodrom magamat.

bennem sajnos nincs semmi szép, pótléknak meg nem akarom , hogy tartsanak, mert tudom csak az lennék és az nagyon fájna.

2012. szept. 22. 09:56
 10/49 A kérdező kommentje:
megfordult a fejembe.de gyáva vagyok.sajna, plusz még ez is...
2012. szept. 22. 10:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!