Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen csajok mint én, miért nem halnak ki? Miért kell nekünk azzal szembesülni, hogy nem érünk semmit?

Figyelt kérdés
Hogy soha nem lehet párkapcsolatunk? Hogy nem tetszünk senkinek? Miért ilyen igazságtalan az élet?
2012. szept. 22. 09:37
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:

"amikor jól mennek a dolgok én is könnyen tudok pozitív lenni."

ez volt az utolsó mondatod. szép öngól volt :D szóval nem kell itt a nyavajgás!

2012. szept. 25. 14:11
 32/49 A kérdező kommentje:
ez nem volt öngól.de nem baj.
2012. szept. 25. 14:26
 33/49 anonim ***** válasza:

Ja,egyébként milyen érdekes,aki azt mondja miért nem vagy pozitív,annak sokszor az ölébe hull minden,ha érné egy kis gond megnézném mennyire maradna pozitív,tisztelet a kivételnek.-.-

Egyébként a gondjaid nem hiszem hogy akkorák ettől függetlenül,hogy ne lásd pozitívan a világot.Szerintem ez csak nyavalygás,hiszti.

2012. szept. 26. 13:29
 34/49 anonim ***** válasza:
Előzönek: Senkinek sem fenékig tejföl az élete mindenkinek megvan a maga gondja valaki hisztizik valaki meg tesz érte , hogy jobb legyen.:)
2012. szept. 27. 13:24
 35/49 anonim ***** válasza:
Utolsó,nem értek veled egyet.Mindenkinek vannak gondjai,igaz,de azok csak kis,hétköznapi gondok-sok mindenkinek.És sok mindenkinek minden az ölébe hullik,nincs nehéz dolguk az életben,mert nem érték olyan környezeti,társadalmi,nevelési hatások.Ez az igazság.
2012. szept. 27. 18:48
 36/49 anonim ***** válasza:

13:34

Vagy csak te nem veszed észre hogy valaki érdeklődik is feléd, a nagy önsajnálatodban.

"Amikor a boldogság egyik ajtaja bezárul, egy másik kinyílik. De gyakran oly sokáig tekintünk vissza a zárt ajtóra, hogy nem vesszük észre, amelyik megnyílt előttünk."

Pontosan, nem a pasizás az élet célja. Máshol kellene keresned a boldogságodat, olyan helyen ami nem lutri, hol nincs szerencsefaktor, és ahonnan van visszajelzés hogy jó úton haladsz. A több meg majd jön magától.

2012. szept. 28. 11:18
 37/49 Hanariko ***** válasza:

"amikor jól mennek a dolgok én is könnyen tudok pozitív lenni."

Ez alapján én se hiszem, hogy nyavajognod kéne.. az ember maga felel a saját sorsáért (persze vannak rajtunk kívül álló tényezők, de alapvetően te irányítasz) szóval alakítsd jól a dolgokat, ahogy már mások is mondták, ne feltétlen a pasizásban keresd elsőként az örömöket, hanem bármi másban, amiben jó vagy. És ha valamiben sikeres vagy, hidd el, az növeli majd önbizalmad.

2013. márc. 5. 16:33
 38/49 anonim ***** válasza:
Egy dolgot mondj már meg kérlek. Hány kiló vagy? Lehet itt van a kutya elásva, sőt... a "csúnya lány" jelzőre nem tudom mi passzol még, mint a tehén kinézet akinek alanya b.szik tenni bármit ellene.
2013. márc. 5. 16:46
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

Sok válasz volt, de nagyjából csak a kérdésedre fogok válaszolni, mert mindent azért nem olvastam végig.

Neked valaki jól megmondta, hogy csúnya vagy, és semmit nem érsz, te pedig hittél neki. Ennyi történt. És tudom, hogy számodra most "ez az igazság".

Azt kell tenned, hogy elkezdesz nem hallgatni másokra, és megtalálod az értékeket önmagadban. És ha az első reakciód erre az, hogy nem érek semmit, akkor erőszakold rá magad, hogy túllépj ezen a gondolaton.

Sorold fel azokat a dolgokat, amik tetszenek magadban. Akár külsőben, akár belső tulajdonságokban. Ha nincs ilyen, akkor azokat, amik "nem olyan gázok". Amikor ezt elkezded nagy valószínűséggel hajlamos leszel arra, hogy a rossz dolgok jussanak eszedbe először, de ne hagyd abba, és próbálj találni egy dolgot. Amikor az az egy megvan, találj egy következőt. Amíg jobban nem érzed magad.

Aztán kezdj el felidéni olyan pillanatokat az életedből, amikor szépnek érezted magad. Ha úgy gondolod, hogy nem volt ilyen, akkor olyat, amikor "nem tartottad magadat annyira csúnyának". Itt is hajlamos leszel valószínűleg először beleütközni abba, hogy pont az ellenkezője jut eszedbe, tehát, amikor nagyon csúnyának érezted magad. Ez nem baj, csak folytasd a próbálkozást, amíg nem jön össze. Illat, érzés, hőmérséklet, tapintás, látvány, ezekre a részletekre koncentrálva egyre jobban, és pontosabban fel fogod tudni idézni ezeket. Ezt is addig csináld, amíg jobban nem érzed magad. Ezt csinálhatod naponta, és jobban fogod magad érezni önmagaddal kapcsolatban.

Ez az, amit TENNI tudsz. Ne folytasd az önsajnáltatást. A szépség és a csúnyaság nem tények, hanem vélemények, és neked azt kell elérned, hogy így vagy úgy, de kicsit jobb véleménnyel legyél önmagadról, mert ez az első dolog, ami kisugárzik belőled. Meglátszik rajtad, érződik, ha nem szereted magad. Én ismerek olyan lányt, akibe már-már belezúgtam, de tudom, ha ide feltenném a képét 1%-nál kevesebb embernek tetszene. De volt életkedve, hihetetlen humora volt, és nem érdekelte, ki mit gondol arról, hogy néz ki a teste. Mindezekkel együtt nem volt ápolatlan, csak nem a népszerű modellkép volt. Ne ülj magadba, tegyél valamit.

2013. márc. 5. 16:54
 40/49 anonim ***** válasza:

Te nem csúnya vagy, hanem depressziós és önértékelési zavaros.

Volt szerencsém látni már néhány párkapcsolatot és számos olyan fiút/lányt láttam remek partnerrel, aki csúnya, ostoba és legfőképp rosszindulatú volt. Ezek után nekem ne mondja senki, hogy nem lehet párt találni.

2013. máj. 1. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!