Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Ez nálatok milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ez nálatok milyen reakció? Mit jelent?

Figyelt kérdés
Írtam egy lánynak még augusztusban face en, nem ismerem, ő se engem, csak megláttam az utcán és egyik ismerősöm ismeri.Azt írtam neki, hogy aranyosnak tűnt és gondoltam írok neki(beszélgetni szerettem volna vele). Azt válaszolta, hogy ha majd suliba látom köszönjek rá. Ismerősnek is bejelöltem, de sajna nem jelölt vissza, Iskolába még nem köszöntem rá, mert nem tudom, hogy ő most ezzel le akart koptatni csak?
2012. szept. 11. 19:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
vagy csak nem tud hová tenni
2012. szept. 11. 19:47
 2/10 anonim ***** válasza:
köszönj rá!mit veszíthetsz?
2012. szept. 11. 19:47
 3/10 A kérdező kommentje:
Semmit sem veszítek, csak nem szeretnék nyomulni.
2012. szept. 11. 19:58
 4/10 anonim ***** válasza:
az nem nyomulás
2012. szept. 11. 20:01
 5/10 anonim ***** válasza:
szerintem csak nem érti minek írtál rá a semmiből, köszönj, lehet h meg akar ismerni csak nem beszélget ismeretlenekkel online
2012. szept. 11. 20:19
 6/10 anonim ***** válasza:
az mé' nyomulás ha köszönsz neki?
2012. szept. 11. 20:30
 7/10 A kérdező kommentje:

Mert sajna értettem már félre lányt, mert állítólag én nem vettem a lapot...

De ha ez nem az, akkor rendben.

2012. szept. 11. 20:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Ember...ő mondta hogy köszönj rá :D ezen mit lehet félre érteni!?

Legyen tököd, menj oda köszönj neki és kérdezd meg hova menjetek délután beszélgetni!?

Ne azt kérdezd van e ideje...hanem hogy hova!? :)

Te vagy a férfi, neked kell tudni mit akarsz, akkor is ha a Facebook generációval nőttél fel!

23/F

2012. szept. 11. 22:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Nézzük kicsit a lány szemével a dolgot. Ugye a nők egy részről biztonságra vágynak, és ezt a férfitől várják. Ha azt sem mered megcsinálni, hogy ráköszönsz (amire mellesleg ő kért), akkor később hogy tudnál kialakítani vele egy esetleges kapcsolatot, vagy megvédeni őt?

Ahogy az előttem levő írta, vedd kézbe a töködet és szólítsd le a lányt, beszélgess vele. És ne halogasd sokáig!

2012. szept. 12. 00:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi srácok a biztatást !!! :D
2012. szept. 12. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!