Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen csajok mint én, miért nem halnak ki? Miért kell nekünk azzal szembesülni, hogy nem érünk semmit?
Ne aggódj, ki fogtok halni, mert ha nincs pasitok, szaporodni sem fogtok.
Miért is nem kell a pasiknak egy önsajnálatban dagonyázó, mindenre csak legyintő, kishitű, siránkozó hisztis pitsa??? Ejj-ejj, ezek a fiúk, hát én se értem.
Pedig az életnek aztán semmi más értelme és célja nem is lehet, mint szaporodni. Elvégre ki akar tovább fejlődni, ha élhet egy baktérium szellemi színvonalán?!
Pasik-szex-csók-nyifnyaf-kinekkellek-pasik-senkisedugmeg-nyifnyaf-nemálljólsemmi-szexisakaroklenni-pasik-nyifnyyaf-szexelniakarok-sajnáljatokmeg-nyifnyaf-....
Ez fog menni egész életedben a végtelenségig?!
Jó, most sajnállak. (.....) Sajnálás vége. Na, jobb lett? Rád törte az ajtót a szőke herceg?!
Annyira kedvem lenne felpofozni az ilyen csajokat, hátha helyre rázza a meszet az agyukban.
Az élet nem a pasizásról szól. Bármilyen hihetetlen, ennél több értelme van. Mármint a legtöbb ember életének igen, de ha te úgy gondold, hogy feladtad, akkor nem én foglak rábeszélni, hogy keresd meg, miben vagy jó.
Már csak azért sem, mert pl. aki jól tud kosarazni, az simán bepasizhat a kosárpályán, vagy aki ügyesen rajzol, az is szerezhet szakkörön pár rajongót, aki jó matekból, ahhoz meg oda fog somfordálni a legjobb pasi is egy kis ingyen korrepetálásért....de hát akkor min nyivákolnál ezután???
A külső megfog, a belső megtart.
Nem csak a csúnya fiúknál van ez így.
A legrondább csöves se fog sokáig foglalkozni egy olyan csajjal, aki csak hisztizni tud. Az önsajnálat sem épp vonzó tulajdonság.
Egy idő után az se mer odamenni hozzád, aki egyébként akart, mert nem vigasztalni meg sajnálgatni akarnak a fiúk, hanem jólérezni magukat egy csajjal.
Veled valahogy elképzelhetetlennek tartom azt a bizonyos "jól érezzük magunk" feelinget. Ha csak nem szeret a pasi sírni meg ereket vagdosni...
Az meg elég gáz, ha ezek után még le is szólod azt a pár srácot, aki próbálkozna, mert neked nem jönnek be, és előre elkönyveled, hogy te úgyis csak pótléknak kellesz, és punktum, mert előre megmondtad.
Szüzen fogsz meghalni...annyira egyedül, hogy még macskáid se lesznek, mert ennyi hisztizést azok se képesek elviselni, inkább megszöknek.
minden egot félretéve én nem vagyok csúnya lány. mégis volt olyan barátom aki inkább csúnyácska volt mint helyes. (vele volt az egyetlen hosszú kapcsolatom). szóval nem minden a külső.
volt egy másik barátom aki szintén nem volt egy félisten és ő mint utólag kiderült egy olyan lányért volt oda, hogy uuuu..:D csúnya is ügyetlen is van még egy kis cigány beütése is tipikus szerencsétlen.. mégis ő kellett neki.szóval nincs veszve semmi:P
18L
hát persze, én vagyok az , aki elrontja a dolgokat, talán azért gondolom így, mert eddig szerencsétlen voltam ezen a téren, nem? az ember az elején még lelkes mindenbe, aztán éri kudarc, csak és kizárólag , és akkor én vagyok a hülye. megnéznélek benneteket, hogy ha csak kudarcok érnének benneteket hogy beszélnétek. de rögtön el kell ítélni.
köszi.
és bocsánat, hogy nem akarok összejönni olyannal aki nem jön be.
és nem siránkozást meg sajnálást vártam.dehát hogy is reméltem , hogy valaki megérti majd amit írok, ide úgyis csak tökéletes emberek járnak....pfff....
és nagyon is önkritikus vagyok, rengeteget fejlődtem már, külsőre is belsőre is, mégsem lett semmi eredménye.
megnéznélek titeket, ha lányként soha egy bókot sem kaptatok volna, egyetlen egy pozitív visszajelzést sem, akkor is ilyen rózsaszínbe látnátok e a világot.
és , persze , nem csak a pasizásból áll a világ , ezzel egyetértek, de minden bizonnyal ezt egy olyan személy mondja , akinek már volt komoly kapcsolata, vagy épp abban él.amikor jól mennek a dolgok én is könnyen tudok pozitív lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!