Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van? Sokszor azt hallom, hogy a lányok álma az, hogy a jövendőbelijüknek legyen pénzes - persze azért, hogy ne kelljen életük végéig aggódni az anyagiakért.
DE - és itt jön a kérdés - miért VÁRJÁK ezt el, hisz a nő is megdolgozhat azért, hogy gazdag legyen, ÖNERŐBŐL?
Mi férfiak bezzeg nem nézzük a nők "pénztárcáját", nem fogunk amiatt valakit ejteni, mert csóró.
Miért van ez így? Igazságos ez?
erre mondok egy remek példát:
egyik barátnőm egy éve két fiú között őrlődött, az egyiknek munkája és saját lakása van vidéken, a másiknak se munkája, se érettségije, csak a 8 általános, szülőkkel lakik és nem szándékozott ez ellen tenni semmit, végül persze, hogy a "pénzes" fickót választotta, hiszen ki választ egy nemtörődöm egyént?
vagy nézzük a te esetedet: kapcsolatban élnél egy olyan nővel, akinek csak 8 általánosa van és esze ágában sincs dolgozni? persze hogy nem
12-es nem tudom én általában olyat hallok, hogy az a minimum elvárás, hogy legalább annyit- vagy többet - keressen a férfi mint a nő.
Tehát ha egy nő mondjuk nettó 250.000ret keres, akkor azt várja el, hogy a férfi fizetése ne legyen az övénél alacsonyabb... csak a gond az, ogy ez itt M.o.-g. :S
A minimálbéres munkának is örülni kell, nemhogy még magas fizetésnek, amiből állandóan drága ékszerek, ruhák és utazások várhatóak el.
Értem. Ez korrekt elvárás. Sajnos azonban a többség nem így gondolkodok, pedig így kellene.
Amúgy egy zseni lehetsz, ha ennyi idősen (21) már vagyonos ember vagy. Főleg M.o.-on. Elismerésem! o.O
Kedves Kérdező!
A nők alapvetően valójában elvárják, hogy jövendőbelijük jó anyagi helyzetben legyen, de nem maguk miatt, hanem azért, mert ha valakivel komolyan terveznek, nyilvánvalóan felmerül a családalapítás ötlete.
Márpedig számolj utána: az átlagember 2 gyermeket tervez, ami GYES igénybevétele esetén azt jelenti, hogy a nő minimum 2X3, tehát 6 évig kiesik a munkahelyéről. Hosszú évekig a férfi lesz az, akinek el kell tartania egy egész családot, ezt pedig hogy lehetne egy minimálbéres munkára alapozni???
Nem azt várjuk el,hogy a leendő férjünk pénzes legyen, hanem azt, hogy rendelkezzen annyira biztos háttérrel és dolgozni akarással, hogy nyugodtan bele merjünk vágni vele egy közös életbe.
17: Ki mondta, hogy elvárnám, hogy a nő tartson el engem? ??? o.o ???
Én azt mondom (és most idézem a KÉRDÉST), hogy "a lányok álma az, hogy a jövendőbelijüknek legyen pénzes"
Azt hiszem köze nincs annak, amit te válaszoltál. Ez már egy más jellegű téma, amire te válaszoltál.
A kérdés tehát az, hogy miért elvárás ez az egész. Ha egy nő gazdag akar lenni, miért tőlünk, férfiaktól várja el? Hisz a mai világban egyenlőség van, mindenki a saját sorsának lehet végre a kovácsa, hisz ezt a nők harcolták ki maguknak. Akkor mégis miért a férfitól várható el a vagyon?
Kicsit nem érzem úgy, hogy nekem kötelességem a lehető legjobban fizető álomfizetéssel rendelkeznem. Nem érzem úgy, hogy ha gazdag is vagyok, akkor ki kell tartanom a nőt, aki nem csinál semmit, nem dolgozik és bejárónő van miközben ő terpeszkedik a kanapén. És mindezt csak azért, mert neki egy lyuk van a lába között, nem egy bot. :D
Picit azt érzem, hogy sok nőnek nincs megelégedve pl.: egy 100.000 Ft-os nettó fizetésű férfival 8holott gazdasági világválság van és 1 munkahelynek is kell örülni)
Mégis sokat számít a pénz, mert gyakran ezt látom.
" Kedves Kérdező!
A nők alapvetően valójában elvárják, hogy jövendőbelijük jó anyagi helyzetben legyen, de nem maguk miatt, hanem azért, mert ha valakivel komolyan terveznek, nyilvánvalóan felmerül a családalapítás ötlete.
Márpedig számolj utána: az átlagember 2 gyermeket tervez, ami GYES igénybevétele esetén azt jelenti, hogy a nő minimum 2X3, tehát 6 évig kiesik a munkahelyéről. Hosszú évekig a férfi lesz az, akinek el kell tartania egy egész családot, ezt pedig hogy lehetne egy minimálbéres munkára alapozni???
Nem azt várjuk el,hogy a leendő férjünk pénzes legyen, hanem azt, hogy rendelkezzen annyira biztos háttérrel és dolgozni akarással, hogy nyugodtan bele merjünk vágni vele egy közös életbe."
Tehát, aki minimálbéres (ami az emberek TÖBBSÉGÉRE jellemző, ami ma sajnos normális jelenség M.o.-on)
az ne is akarjon családot, gyereket, feleséget?
Tehát aki keveset keres az le van sajnálva és nincs joga a családhoz & boldogsáághoz?
Mert ebből ez következik, amit írsz.
Ilyen erővel meg akkor mi is gondolkodhatnánk úgy, hogy a nők MINIMUM 10/10 bombatestűek legyenek.
Kicsit irreleváns ma M.o.-on azt elvárni, hogy jó anyagi kötülménye legyen a férfiaknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!