Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valami ötlet, mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami ötlet, mit csináljak?

Figyelt kérdés

A barátomnak van egy haverja, aki cigány, és egy osztályban jártak régen.

És tavaly kezdtek jobban barátkozni, és hát a barátom megváltozott, ha a gyerek szólt ő már ugrott, nagyon sokat veszekedtünk miatta..

Nemrég megtudtam, hogy a gyerek olyan dolgot csinál, ami úgymond nem lenne szabad.. És én nem őrülök, hogy barátom vele barátkozni..

Beszélni erről nem lehet vele, mert felbaszodik rám.. Nem is akarom neki megtiltani, inkább csak hogy ő maga lássa be milyen a gyerek.

Röviden írtam le, mert nem engedi az oldal hosszabban

ma 17:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mármint illegális dolgokba viszi bele a barátodat? Hát ha neki nincs annyi esze, hogy magától se menjen bele ilyenekbe és még beszélni se lehet vele, inkább szakítanék.
ma 17:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Neki már kapa. Beleviszi drogba dílerkedésbe. Ennyi volt.:(
ma 17:48
 3/3 anonim ***** válasza:
"Asszonynak" kuss a neve. Bunkóbb palit nem találtál, azért vagy vele?
ma 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!