Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Tudnátok ötleteket adni?
14 éves csaj vagyok.
Van egy srác, aki már régóta tetszik, és nem tudom mit tegyek.
2 évig volt osztálytársam, és már majdnem összejöttünk, de valamiért ez elmaradt. Aztán eljöttem másik suliba, és már kb egy éve nem tartottam vele a kapcsolatot. Aztán egyszer találkoztam vele és rájöttem, hogy még mindig tetszik! Igazából ő is bír engem, de nem hinném hogy tetszek neki, mert összejött egy másik csajjal. De még ha nem is lehet köztünk semmi, akkor is szeretném tartani vele a kapcsolatot. Nekem nem elég az, hogy 3 havonta látom :S De ha meg ráírok egyből levágja mi van...
Tudnátok segíteni, valami ötletet adni?
Szerintem, ha nagyon bunkó veled és tényleg le akar rázni, jobb lesz, ha hagyod a dolgot.
Viszont, ha sikerül legalább barátként mellé állnod, szerintem akkor sem szabad elmondanod, hogy hogyan érzel iránta. Ha nem jön össze neki a lánnyal, akkor is csak a barátja légy és legyél mellette, de ne repülj rá rögtön! Ha elmúlt egy kis idő, amikor már túltette magát rajta, tálalj ki neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!