Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tudna ötleteket adni?
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy nem vagyok szerencsés a szerelemben. Mindig olyan illetőbe leszek szerelmes, akinek én nem vagyok az esete. Ennek az ellenkezője is igaz. Mindig olyan embernek jövök be, aki nekem abszolút nem az esetem. Szeretnék végre rátalálni arra az illetőre, akivel kölcsönösen szimpatizálunk, de nem tudom mit kell tennem, hogy sikerüljön. Ha van ötleted, hogy hogyan változtathatnék a helyzeten, akkor írj!2012. dec. 25. 19:40
2/2 anonim válasza:
Ezekre ötletek nincsenek. Ismerkedj sokat, mert csak így találhatod meg azt, aki viszont szeret téged is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!