Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor mi van? Sokszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van? Sokszor azt hallom, hogy a lányok álma az, hogy a jövendőbelijüknek legyen pénzes - persze azért, hogy ne kelljen életük végéig aggódni az anyagiakért.

Figyelt kérdés

DE - és itt jön a kérdés - miért VÁRJÁK ezt el, hisz a nő is megdolgozhat azért, hogy gazdag legyen, ÖNERŐBŐL?

Mi férfiak bezzeg nem nézzük a nők "pénztárcáját", nem fogunk amiatt valakit ejteni, mert csóró.

Miért van ez így? Igazságos ez?

2012. szept. 20. 00:56
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

nem kell,hogy full pénzes legyél.

annyi,hogy ne lakj a szüleiddel,meg legyen egy akármilyen sz@r melód,hogy lássák eltartod magad és nem vagy naplopó.

2012. szept. 20. 01:00
 2/27 anonim ***** válasza:
93%

A pasik meg azt várják el, hogy a nők tudjanak főzni, mosni, takarítani, stb.

Kérdés megfordítva, hogy vajon miért, ha ezekre ők is képesek...

2012. szept. 20. 01:07
 3/27 anonim ***** válasza:
93%
Utolsóval 100 %-ig egyetértek...
2012. szept. 20. 01:14
 4/27 anonim ***** válasza:

A nők biztonságra vágynak, ezért keresnek olyan pasit akiről feltételezik, hogy el tudja tartani a családját.

Hagyományosan ez nem a nő feladata, az ő territóriuma az otthon volt.

Szóval aki ki megy vadászni, az a pasi, és most a pénz a vad.

Szerintem nem a csóróság a lényeg, hanem ha egy pasin látszik, hogy az is marad örökre, nincs benne törekvés, ambíció...

2012. szept. 20. 01:16
 5/27 anonim ***** válasza:

Én is egyetértek, tudod kedves kérdező, kicsit fordulj magadba, gondolkodj el rajta, hogy Te vajon mit is vársz el egy nőtől illetve mit tudsz neki nyújtani.A nőktől elvárják hogy háztartást vezessen munka mellett, hol itt az igazság?Míg a pasik munka után pihengetnek és elvárnak mindent a nőtől.Szerintem ma is az a feladata egy pasinak, hogy bebiztosítson mindent a családjának, illetve párjának.

Milyen férfi vagy te, hogy mindent elvársz egy nőtől?Kiábrándító vagy eléggé, nálam esélyed sem lenne az biztos.

2012. szept. 20. 01:45
 6/27 anonim ***** válasza:

A magad nevében beszélj kérdező!

Csak a buta, csekély értelmű lányok és nők álmodoznak pénzes, jóképű férjről.

Az okos nő olyan férfiről álmodik, aki szereti, törődik vele, és megérti. Társra, akire számíthat az életben.

Az első kategória kb 50-60 éves korára jut el ilyen szintre, amikor már ezerszer megcsalták és sz.rba sem nézték. Mert ugye a pénzes embernek hatalma van. Pénz beszél, asszony ugat.

2012. szept. 20. 02:28
 7/27 anonim ***** válasza:
Igen nyílván minden nő jóképű, kedves, gazdag férfiról álmodik aki imádja...a férfiak pedid gyönyörű, okos,kedves, házias nőről...álmodozni lehet :D
2012. szept. 20. 08:34
 8/27 anonim ***** válasza:

Ne essunk tevedesbe, a penzes olyan ertelemben, hogy azert a haz koltsegeit tudja amr fizetni, ne legyen elmaradva a szamlak stb.

A no penzebol meg lehet elni, oltozkodni, esetleg szorakozni mindkettojuknek.

Most meg ne haragudj, de en nem mennek olyan pasihoz, akinek par millios adossaga van, s mellette arrol szolna az eletem, hogy vagy 3ö evig torlesztem a tartozasat.

2012. szept. 20. 09:21
 9/27 A kérdező kommentje:

5-ös válaszolónak:

Ki a franckarika mondta, hogy ÉN elvárom egy nőtől, hogy háztartást vezessen??? Nem is ismersz, DE még csak nem is írtam ilyesmit, ami erre a rágalomra utalna!!!!

Felháborodtam ezen nagyon, mert a szakmám szakács -csak hogy tudd, és imádok főzni, és köszönöm, mosok magamra. Heti 1x kitakarítom a lakásom...

Szóval:

MILYEN JOGON ÍRSZ NEKEM ILYET???? "Milyen férfi vagy te, hogy mindent elvársz egy nőtől?Kiábrándító vagy eléggé..."

Tehát én joggal tudom/látom/tapasztalom a saját bőrömön, hogy ti nők elvárjátok azt, hogy pénzesek legyünk.

De miért?

Mire fel?

Mert én eltartom magam, egyedül élek... mégis mindig ezt tapasztalom, hogy kell a pénzünk nektek, de miéééért?

És most ne a hamis biológiai maszlaggal gyere nekem, hogy a férfi TARZAN , az ősvadász.... mert mi a XXI. században élünk, tudtommal a nők dolgoznak, tehát eleve maguknak is meg tudják teremteni maguknak a nők a pénzt, mégis tőlünk várjátok el ezt.

MIÉRT?

2012. szept. 20. 19:51
 10/27 anonim ***** válasza:

Megint ez az általánosítás...

Attól hogy te belefutottál egy ócska libába,még nem pénzéhes ribi az összes nő.Fordított esetben ha egy férfi megcsal valakit akkor már az összes férfi egy hazug disznó?Hálistennek a világ nem így működik.

Én személy szerint elítélem ha valaki a pénztárca vastagságát nézi vagy kitartatja magát,de ha a pasi ezt nem veszi észre/belefér neki egy kapcsolatba akkor csakis ő a hibás és ne sírjon utólag hogy minden nő pénzéhes.

A szakács szakma amugy marha jó lehet:)

Vannak még kedves és csinos dolgozó lányok,próbálkozz náluk a műkörmös lufimellű tyúkok helyett.

2012. szept. 25. 11:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!