Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogyan tovább? hogy viselkedjek?

Figyelt kérdés

Csókolóztam a legjobb barátommal, de neki már van egy jó ideje barátnője. Mit tegyek, hogy viselkedjek vele ezután? A tapasztalatotok alapján, mi lehet a kimenetele a dolgoknak? Megszűnik a barátságunk vagy épp ellenkezőleg, jobban elmélyülünk? Szerelmes a barátnőjébe, bár tudom ez igy eléggé hihetetlenül hangzik, de biztosan szerelmes. amióta megtörtént, ugyanúgy, sőt, lehet picit jobban foglalkozik a barátnőjével. Lehetséges, hogy ami kettőnk közt történt, az a barátnője karjaiba hajtotta? Lehet, hogy most mégjobban szereti? Bár nekem azt mondta, hogy ami történt köztünk, azt nem bánta meg.

20/L

2012. szept. 18. 10:44
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
igen , igazad, te tökéletes vagy! :)
2012. szept. 18. 12:27
 22/33 anonim ***** válasza:
nem, de igazam van szerintem.
2012. szept. 18. 12:34
 23/33 A kérdező kommentje:
Kérlek na! Kedves Válasza válasza, foglald le magad. Örülj csendben, hogy a te párod tökéletes és boldog életed van, és ne kakaskodj egyedül. Legyen igazad, ezerszeresen is ha akarod, de engem nem érdekel hogy igazad vane, vagy sem. Én feltettem pár kérdést, amire választ szeretnék kapni, és ha értesités jön, hogy választ kaptam, az ne a te mellverésedről szóljon, meg az erkölcsi magaslataidról. Kérlek tartsd ezt tiszteleben, vagy indits külön témakört arról, ahol oszthatod a végtelenségig, hogy milyen rossz és erkölcstelen az effajta tett. Szép napot!
2012. szept. 18. 12:40
 24/33 anonim ***** válasza:
kedves válasza, majd ha megérted, hogy a világ nem fekete meg fehér, rájössz, hogy az élet néha bonyolult és hoz ilyen helyzeteket, ahol mindenki hibás, és senki sem. de komolyan kívánom , hogy ne tudd, legyen továbbra is ilyen a gondolkodásod , meg az életed. pont emiatt ítélkezel könnyen, de mondom, ez sem baj. szerinted igazad van, ezt legalább jól mondtad.
2012. szept. 18. 12:44
 25/33 anonim ***** válasza:
55%
Nem mellverés és elkölcsi magaslat, egyszerüen ràmutatok arra, mi lenne a helyes! De tudod, mit!? Csinàlj amit akarsz. Mit bànom én? Majd megtapasztalod milyen a màsik oldalon lenni...milyen ha àtvernek, bàntanak, kihasznàlnak. Én nem voltam mindig ilyen boldog. Néhàny rossz kapcsolaton tulvagyok, volt olyan ami pont azért ment tönkre, mert belekavartak...Ez nem okoskodàs, egyszerüen csak felhivtam a figyelmed arra, miben veszel éppen részt. De tudod mit? Kövezz meg a kis baràtaiddal együtt, pontozzatok le ahogy birtok, gondoljatok amit akartok. Ennyi ésszel csinàls amit akarsz, majd ràjössz a dolgokra, ér arra is, hogy igazam volt! szép napot.
2012. szept. 18. 13:00
 26/33 anonim ***** válasza:

"Válasza" nevű kommentelő, 1000%-ban melletted állok!

Többet inkább nem írok, mert a véleményem az ilyen emberekről nem szép...és ez egy nagyon enyhe kifejezés!

2012. szept. 20. 22:36
 27/33 anonim ***** válasza:
Egy jellemtelen buta cselekedet ilyet tenni. Nem ismered azt a szót, hogy tabu? Az ilyen nyomoronc nők miatt hullik szét egy értelmes kapcsolat. Persze a srác is jellemtelen. Kerülnétek elém, megkapnátok a magatokét!
2012. szept. 20. 22:45
 28/33 anonim ***** válasza:
Köszönöm nektek hogy megértetek:)) Maradtak még gerinces emberek a földön, ezt jo tudni:)
2012. szept. 21. 11:13
 29/33 anonim ***** válasza:
Csunya lenne ha még a ri.bancoknak àllna feljebb:) Szeretnénk biztonsàgos àrkapcsolatot, megvédeni a gyermekeinket és férjünket a viszketö, gombàs lukatoktol:))
2012. szept. 21. 11:15
 30/33 anonim ***** válasza:
Utolsóé a korona!
2012. szept. 21. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!