Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogyan viselkedjek hogy annak a bizonyos pasinak nem csak, , arra" kelljek?
Figyelt kérdés
Két hete megismerkedtem egy pasival, látszólagosan csak lefeküdni szeretne velem. Beszélgetünk, találkozgatunk, próbál rávezetni a dologra... De nekem nagyon tetszik, el tudnám képzelni hogy a párom legyen. Ilyenkor mit csináljak?2012. szept. 14. 20:48
1/7 anonim válasza:
Ne feküdj vele, legyél nehezen kapható, ne érj mindig rá.
De közben legyél bújós kis cuki cicamica, de határozott is.
2/7 anonim válasza:
Amúgy meg hozzáteszem, ha valakinek kellesz, nem ettől függ.
Csak sokan azt hiszik, a pasik meg félrekacsintgat. Ha normális a pasi, meg érzései, akkor mindegy.
3/7 anonim válasza:
Szard le. Ez nem rajtad múlik, ha a pasi hímringyó, akkor dobni kell, nem megszelídíteni, mert az úgyse megy.
4/7 anonim válasza:
Bármilyen trükköt vetsz be csak annyit érsz el, hogy kicsit tovább kell rád várnia. Addig meg kezelget olyanokat akiknél könnyebb dolga van. Meg utánad is. Meg melletted is.
5/7 anonim válasza:
Ha csak megd*ni akar, ha fél évet váratod, akkor is csak megd*ni fog. Ha meg akar ismerni, akkor nem fog elhagyni, ha lefekszel vele 2 hét után, akkor sem.
Normális gondolkodású felnőtt (nem tudom, hány éves vagy...) a szexet nem játszmára használja, nem elérni akar vele valamit, hanem azért szexel, mert kívánja az illető pasit/nőt.
6/7 A kérdező kommentje:
24 éves lány vagyok, a pasi 33.
2012. szept. 14. 21:03
7/7 anonim válasza:
"Normális gondolkodású felnőtt a szexet nem játszmára használja, nem elérni akar vele valamit, hanem azért szexel, mert kívánja az illető pasit/nőt." Ez de szép mondat! :) Nagyon jól megfogalmaztad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!