Hogy viselkedjek a fiammal, aki 20 éves, nem tanul, nincs munkája? (lent. )
Nézd, annyira csak nem hülye, hogy inkább kiköltözik az utcára, minthogy elkezdjen tanulni vagy dolgozni.
1. válaszoló voltam.
4. válaszoló vagyok.
Az én családomban is van példa ilyenre. Az öcsém 14 éves, anyukánk elhagyott minket, apu reggeltől estig dolgozik, ezért a mamánkkal vagyunk naphosszat. A mama pedig teljesen elkényezteti az öcsémet, ágyba viszi neki a reggelit, sőt, a távirányítót is a kezébe nyomja, az öcsém pedig úgy bánik vele, mint egy kutyával. Hogy milyen ember lesz belőle? Önállótlan, aki lesz*r majd mindent, a mamám sajnos nem volt elég következetes a nevelésében. A fiad kísértetiesen hasonlít öcsémre abból, amit most leírtál. Erre mondják, hogy a pokolba vezető út jóindulattal van kikövezve.
a 4.-ik válaszolónak írom...
én 15 évig otthon voltam a gyerekeimmel, bedolgoztam közben, szó szerint a kedvükben jártam mindenben, mert megtehettem, de válás után sajnos már nem így van...az alatt az idő alatt próbáltam az életre nevelni őket, de úgy néz ki, hogy nem sikerült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!