Hogy viselkedjek a fiammal, aki 20 éves, nem tanul, nincs munkája? (lent. )
"de egyre követelődzőbb"
Követelőzzön az apjánál ne nálad,mégis mit képzel magáról?
JAjj, nagyon jó ötlet, amit az első mondott... -.-
Én anyukámal élek, és azért -jelenleg- nem halunk éhen.
Apához,ha elmentem, adott néha pénzt, ami tényleg jól jött.
De valamiért mérges lett és befejezte, úgy fél éve, mondván, így majd összeszedem és találok munkát. Sőt talán egy éve is van.
Mit ért vele el?
SEMMIT. Megmondjam, miért?
1. nem hatnak rám semmilyen ultimátumok,ilyen vagyok, nem fog más befolyásolgatni....
2. NINCSEN semmilyen nekem megfelelő munka, nő vagyok, de komolyan gondolkodom nha, hogy elmegyek festőnek, vagy cnc-tanfolyamra. Akkor több esélyem lenne.
Ja..mondhatjátok, hogy gyár...ok, de nincs túl sok a városban, és egyikbe a 10 éve ott dolgozó nagynéném fiát se vették fel....
Kedves 16-os!
Fogalmad sincs az életemről, és arról, hogy milyen problémáim vannak, tehát bizonyítva az érettséged és intelligenciád, örülnék, ha nem ítélkeznél ilyen primitív módon ennyi információból. Ettől ugyanis csak te tűnsz életképtelennek ;)
Ja..és próbálj meg boldogulni a városban, ahol élek ;)
+ 1 szóval nem írtam, hogy direkt azért nincs munkám, mert valaki ezzel bszogat.
Érdekes módon, aki a közelemben él, látja, hogy NINCS és azoknak is akik tapasztaltak kell egy év átlagban.
Hogy olyan legyek, mint te: a tökéletes kis életedben nyilván nem tűnik fel, hogy nem egyformák mindenkinek a körülményei ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!