Hogy viselkedjek a munkatársnömmel, aki mindig belémköt ha olyanja van?
Figyelt kérdés
Az utóbbi idöben csinálha ezt, bár volt példa rá korábban is. Meg volt példa arra is, hogy a fönök elött feketített, minden apróságba brleköt. Hogy pl miért nem töröltem fel a padló xy részét.. Azóta jobban odafigyelek ezekre a részletekre, da akkor meg talál mást, akármit amibe beleköthet. Nem szólhatok vissza semmit, pedig volna nekem is mit kifogásolni az ö munkájában ugyanis elég rendetlen, nekem kell utána pakolnom, sose hagyja rendben maga után a helyet.2012. júl. 27. 12:05
1/4 anonim válasza:
Mond meg neki finoman, hogy először a saját "háza táján" sepregessen, és utána kötözködjön. A barátnőd tipikusan az a személy lehet, aki a szálkát keresi a másik szemében, de a sajátjában a gerendát se látja.
2/4 anonim válasza:
az én munkatársnőm olyanért kötött belém amiről én nem is tehetek és kibeszél miatta a hátam mögött, de úgy hogy azért leesik hogy rólam van szó... én az ilyenen csak mosolygok és egyik fülemen be a másikon ki...
3/4 anonim válasza:
Azt mondod, rajta is van kifogásolni való, akkor feketítsd be te is, leplezd le a hibáit, de csak mikor épp jelen van a főnök, vagy más kollégák.
4/4 anonim válasza:
oda kell állni elé, hogy
"Piri b*zdmeg! Ha ennyire unalmas az életed, hogy kénytelen vagy az enyémmel törődni, hát legyen, de kérlek, ezt az áskálódó, rosszindulatú stílusodat annak tartogassad, aki kíváncsi rá, mert én nem vagyok az, hogyha neg a hátam mögött beszélsz, az teljesen ideális pozíció ahhoz, hogy kinyald a s*ggem!"
Ha te nem állsz ki magadért, senki sem fog helyetted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!