Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem bírom tovább kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom tovább kapcsolat nélkül!? Mit tehetnék, már 19 vagyok!?

Figyelt kérdés

Egész egyszerűen már napi szinten szenvedek, annyira szeretnék összejönni valakivel. 19 éves lány vagyok, de még komoly kapcsolatom nem volt, csak kavargatások. Senki nem érti, hogy hogyan lehet, hogy nem találok senkit magamnak rendes kapcsolatra, amikor állítólag szép is vagyok, és eszem is van..

Tudom nem kéne rágörcsölni, de már képtelen vagyok megfeledkezni róla, annyira hiányom van.

Neten nem szeretnék ismerkedni..az nem az én világom. De mit tehetnék?

2012. szept. 15. 19:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
lentebb kellene venni az igényeidből, nemde?
2012. szept. 15. 19:33
 2/13 anonim ***** válasza:

Csak nehogy abba a hibába ess, hogy mindegy ki az, csak legyen már valaki.

Kiszemelted van?

2012. szept. 15. 19:34
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem van valami defekted,szinte biztos olyasmi hogy furcsa vagy dilis vagy hasonló személyiséghibàd lehet.
2012. szept. 15. 19:35
 4/13 anonim ***** válasza:

régen i.e. 400-ban az Amasonas folyó mentén élő törzseknél az volt a szokás, hogy a nők megjelölték azt a helyet ahol az a pasi aludt. Éjjel körbetáncolták majd körbepisilték minden hová egy keveset.

ha megtudod ki az a pasi és hol lakik akkor menj oda táncold körbe, majd 4 oldalról pisild körbe.

5/13 anonim ***** válasza:
Állj át a sötét oldalra!?
 6/13 anonim ***** válasza:
olvasd el a privát üziben kapott ajánlatokat...
2012. szept. 15. 19:36
 7/13 anonim ***** válasza:

Hát igen, amúgy még is hol lehet meglelni téged?

Mármint szórakozóhely? villamos? APEH? Plázák? Boltok? CBA magyar üzletláncban?

mert ha csak otthon ülsz a gép előtt akkor azzal senkid sem lesz. és talán túl sok az elvárásod, vagy ahogy itt mondani szokták túl magas fal van előtted és nehezen vagy megközelíthető.

2012. szept. 15. 19:37
 8/13 anonim ***** válasza:
Nyomd el az érzéseidet! Nekem bevált, elmúltam már régen 20, és senkim sincs!
2012. szept. 15. 19:39
 9/13 anonim ***** válasza:

Amíg így rá vagy görcsölve, addig nem is lesz.

Nagyon szomorú, hogy úgy állsz hozzá, hogy csak legyen már valaki, ha így ilyen hozzáállással összejössz valakivel, akkor az lesz, hogy egy pár hónapig örülsz neki, aztán meg jön a "nem ilyen lovat akartam" érzés, és utána akár évekig azon fogsz szenvedni, hogy nem mered otthagyni, mert akkor megint egyedül kell lenned és közben boldogtalan leszel. Nem egy barátnőmön látom ezt.

Viszont ha sikerülne eljutnod arra a szintre, hogy jól érezd magad, és teljes egésznek érezd magad egyedül is, akkor biztos vagyok bene, hogy magától fognak jönni a jobbnál jobb jelöltek. Úgyhogy próbálj meg erőt venni magadon és ne fél embernek érezni magad, mert tudod, ahogy te tekintesz magadra, úgy látnak mások. Ha te azon görcsölsz, hogy jajj, legyen már valaki, akkor ezt messziről látják rajtad a srácok. Az ilyen lányokra szokták mondani, hogy jajj ne, ahhoz nem megyek oda, messziről süt róla, hogy szingli... És nem véletlen, hogy menekülnek az ilyen lányok elől, mert akin ez látszik, az általában egyáltalán nincs rednben lelkileg. Pont azon látjk, hogy szingli, hogy nem sugároz magából harmóniát...

2012. szept. 15. 19:41
 10/13 A kérdező kommentje:
Nos, kiszemeltem van, de már nem merek lépni felé, mert félek a visszautasítástól. Hiba bennem? Nyilván rengeteg van, de aki megismer az szokott kedvelni. Tény és való, hogy nem vagyok az a tipikus plázacica, de hát..csak nem minden pasi olyanra vágyik? Igényeim? Csupán annyi hogy valami vonzzon az illetőben....akármi..felőlem aztán a világ csúfja is lehet, ha valami mégis megtetszik benne.
2012. szept. 15. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!