Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem bírom tovább kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom tovább kapcsolat nélkül!? Mit tehetnék, már 19 vagyok!?

Figyelt kérdés

Egész egyszerűen már napi szinten szenvedek, annyira szeretnék összejönni valakivel. 19 éves lány vagyok, de még komoly kapcsolatom nem volt, csak kavargatások. Senki nem érti, hogy hogyan lehet, hogy nem találok senkit magamnak rendes kapcsolatra, amikor állítólag szép is vagyok, és eszem is van..

Tudom nem kéne rágörcsölni, de már képtelen vagyok megfeledkezni róla, annyira hiányom van.

Neten nem szeretnék ismerkedni..az nem az én világom. De mit tehetnék?

2012. szept. 15. 19:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én meg 20 vagyok,és fiú. És magasról leszarom!!! Egy csöppet sem zavar,h szingli vagyok, eddigi kapcsolataim amúgy is rövidre sikerültek,és nem túl jól. Majd ha te is átélsz egy két ilyet rájössz,h nem maradtál le semmiről. Az én esetemben számos csajról derült ki,h csak érdekből akar velem összejönni,mert látták h milyen jól állok anyagilag,és gondolták,majd őket is elviszem mindenféle szép tájakra nyaralni...stb. Aztán csalódást kellett nekik okoznom,mert én csak olyan lányt vinnék magammal nyaralni(pl.) aki azért többet jelent nekem,meg ő is mint embert szeret,nem pedig a zsémet.
2012. szept. 15. 19:44
 12/13 anonim ***** válasza:
lányoknál ez a 20 év körüli kor nehéz,ha nincs senkijük. próbáld meg átvészelni, ha éppen nincs senki. tudom, nem könnyű...
2012. szept. 15. 19:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna! Kitartás, bár jól bevált tanácsot nem tudok adni, annyi biztos, hogy légy óvatos! Ilyenkor túl hamar beleszerethetsz az első rendesnek tűnő srácba, és csalódást okozhat.
2012. szept. 15. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!