Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtás után is van tovább?
Figyelt kérdés
His átver a azt mondja szeret és ugy is érzem, de mégés hazudik, aztán jön a béküljünk ki rész... meglehet bocsájtani? lehet hogy változik valami? van értelme? volt már akinek utána minden rendben lett és el tudta felejteni a rossz dolgokat??? Vagy mindenképp tovább kell lépni mert senki sem változik és ha már egyszer meg tudta tenni később is ujra megtörténik?? Képtelen vagyok dönteni, az eszem és a szívem teljesen mást mond. Ezért érdekelne a tapasztalat... Köszönöm a válaszokat előre is!!2012. szept. 17. 14:26
2/4 anonim válasza:
igen...miről van szó?
Nekem igazából semmi nem jött helyre és még 5x eljátszotta velem minimum...más meg mindig azt mondja hogy érdemes megbosátani mert neki rendbejött....nekem nem...
3/4 anonim válasza:
érdemes megbocsátani és megpróbálni újra de ha már 2-3 is eljátsza akkor már nem fog változni, mert ha akart volna akkor megvolt az esélye. De ő ilyen.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm. azt hiszem adok még egy esélyt akkor. Rájöttem nincs rosszabb és jobb dolog a szerelemtől...
2012. szept. 17. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!