Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Plátói - hogyan tovább?

Figyelt kérdés
már régóta tetszik egy lány, akinek a képeit szoktam néha nézegetni a facebookon amikor "hiányzik". pár napja is így így történt, és nem tudom hogyan de véletlenül ismerősnek jelöltem. egyből vissza is igazolt. mit lépjek ezután? ha nem beszélek vele vhogy az elég ciki lesz :(
2012. szept. 10. 17:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát akkor beszélj vele.
2012. szept. 10. 17:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Pontosan. Szedd össze magad, emeld fel a segged, menj oda hozzá és kezdeményezz beszélgetést. Ja és próbálj ne görcsölni mert úgy erőltetett lesz az egész és még a végén azt fogja gondolni h szűz vagy.
2012. szept. 10. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!