Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Párommal 1 évesek vagyunk,mostanság sokat veszekedtünk,stresszes mindkettőnk élete mostanság,

legutóbb is így váltunk el.

Azóta belül úgy érzem,hogy nem ezt az embert ismertem meg,olyan érzésem van,mintha kiszerettem volna belőle,

pár napja nem láttam,nem hiányzik,fontolgattam,hogy jobb ha elengedem,elmentem egy közös helyünkre és elkapott a sírás,elmondanám neki,hogy jobb lenne külön,de nem megy,mert eszembe,hogy egyedül maradnék,és ő,mint ember,hiányozna,de a kapcsolatunk mostanság nem jó,

és csak egymásnak ártunk,de ő szeret,azóta bocsánatot kért nem egyszer,azt is mondta,hogy ha otthagynám,ő azt nem tudná elviselni,hiába veszekedünk néha,és akkor hozzávág csúnya dolgokat a fejemhez...

Hétvégén találkozunk,de egyre idegesebb vagyok,és most is a sírás kerülget,nem tudom mi van velem,és azt sem mi lenne a helyes lépés. Szerintetek?

21/L

2012. szept. 6. 22:13
 1/4 anonim ***** válasza:
És ez így ment tovább az idők végezetéig...
2012. szept. 6. 22:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem fog tovább menni addig,de azért köszönöm a haszontalan választ :)
2012. szept. 6. 22:27
 3/4 Ivan Iljics ***** válasza:

Az ilyen döntéseket senki sem hozhatja meg helyetted.

A válaszok megismeréséhez mindig kérdésekre van szükség. Ismered a helyes kérdéseket?

Például:

- Nem hiányzik? Valóban?

- Tényleg csak attól félsz hogy egyedül maradsz?

- Mit láttál benne korábban?

- Ezek az értékek fontosak még?

- Ezek az értékek megvannak még?

Stb.

2012. szept. 6. 22:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia köszönöm ezeket a kérdéseket,ezen elgondolkodom most :)
2012. szept. 6. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!