Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit történik? Hogyan tovább? (Bővebben lent)
Sziasztok.
Egy két éves kapcsolatom lezárta után,pár héttel,
léptem a jelenlegi lassan egy éves kapcsolatomba.
Az elején olyan jó volt minden,mostanság egyre többet veszekszünk,legutóbb elég durva dolgot vágott a fejemhez,én is.
Hajnalban is kissé megsértődött volt,mikor elköszönt.
Reggel amikor felkeltem azt éreztem fejben és a szívemben is,hogy jobb elengedni,ez a kibékülünk-összeveszünk egyikünknek sem jó,délután mennem kellett a vonat állomásra ahova mindig együtt megyünk,egyből eszembe jutott és elkapott a sírás,hazafelé magamban tartottam,de itthon kitört belőlem és még most is sírok.
Mintha megérezte volna,fel is hívott,hogy este beszéljünk,mondtam rendben.
A gyomrom összerándult,a hangja felzaklatott még jobban,
és csak sírok,nem akarom felfogni,hogy lehet kiszerettem belőle,de lehet jobb lenne,ha este nem is beszélnénk,vagy elengedném,vagy nem tudom mit mondjak neki/mit csináljak,úgy érzem elég volt belőle,a veszekedésből,mégis elengedni nem tudom,
nem tudom mi van velem...
Szerintetek érdemes beszélnem vele este,
vagy inkább hagyjam?
21/L
Beszélned mindenképp kell..ha szakítasz azért, ha nem, nem. De téged olvasva, te már csak ragaszkodsz hozzá, és inkább elengednéd. Ezzel semmi gond, ilyen a szerelem, vagy örökké tart, vagy simán elmúlik. Kár őt is, és magadat is becsapni ha már neked nem is oké így, és ki is szerettél belőle...
Ha meg csak a veszekedős idő miatt inogtál meg, akkor egy kis kiruccanás, vagy új dolog felnyitná a szemed, hogyan lenne helyes folytatni.
tudom jól, én is ezzel küszködöm
Szia köszönöm a válaszod,jó tudni,nem csak én küzdöm egyedül ezzel,jelenleg úgy érzem,csak összeveszés lenne a beszélgetésünk vége,de igazad is van,beszélnem kéne vele.
Aki még tudd segíteni esetleg az írjon,köszönöm.
Szia
mi is ezzel küzdünk 2 éves a kapcsolatunk de 1 hónapja csak veszekszünk semmi se jó főleg az ő részéről magától alig ölel meg stb... Nem akar szakítani velem de szerintem már csak a kötődés miatt vagyunk együtt meg eleinte próbálkoztam mindennel de folyton zsákutcába jutottam hogy már kezdek kiszeretni belőle és már az érzéseim felé egyre semlegesebbek sőt néha negatívak felé
Értem mit érzel át próbálj meg beszélni vele de ha nagyon nincs változás akkor ne szenvedjetek egymás mellett és lépjetek túl egymáson [szerintem nálunk is ez lesz sajnos:(]
Szia sajnálom,hogy nektek így alakult.
Hát várom,hogy feljöjjön,addig is gyűjtöm a gondolataimat.
Jelenleg úgy érzem,jobb lenne külön,de ez még elválik.
Neked is köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!