Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan tovább a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan tovább a kapcsolatomban? (hosszú)

Figyelt kérdés

Üdv! 20 éves srác vagyok és van egy 19 éves barátnőm. Volt már kérdésem az oldalon ezzel a kapcsolattal, most viszont olyan pontra értem hogy szükségét érzem kívülállók válaszának.

A barátnőmmel kb. 3 hete jöttünk össze. Jól elvoltunk, egyszer le is feküdtünk. Nagyon jó volt minden. Tudni kell rólam hogy én elég odaadó vagyok és ragaszkodó. Nagyon tudom szeretni a párom. Őt viszont korábban sokszor átverték és ezért a szeretetét ritkábban mutatja ki, amit szóvá is tettem neki. Eleinte ez nem változott de egy idő után tényleg sokkal szeretet-teljesebb volt. Viszont elég féltékeny vagyok, és ez őt zavarja. Azt mondja megfullad, mert megkérdezem kivel van, vagy mit csinált, miről beszéltek.

Meg is érteném, de elég jogos szerintem. A múltjában lefeküdt egy idősebb sráccal és a srác felhívta őt, ezt jelezte nekem mert megkértem rá. De nem akarta elmondani mit akart a srác. Ez egyéjszakás volt közöttük. Eléggé rossz ez így nekem, mert pl. suli után az osztálytársaival (mind srácok) sörözni szokott mostanában. Pénteken meg szintén sörözni fognak, de tudja hogy ráérek és nem hívott el..

Azt mondja bízzak benne és nem kell féltékenynek lennem, de nekem ez így nem jó. Kezdem azt érezni hogy ennek sok értelme nincsen, mert egy kapcsolat arról szól, hogy EGYÜTT vagyunk. Nem kell mindig, de azért ez megoldható lett volna.

Szerintem jogosan vagyok féltékeny. Szerintetek van értelme folytatni? Szeretem, de ez így nem biztos hogy jó, mert így is rajta gondolkodom sokszor és fáj a szívemnek. :P

Bocsi ha hosszú lett.. :D

2012. szept. 6. 09:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell féltékenykedni. Örülj neki, hogy elmondja hova megy és kivel. Menj el te is bulizni, érezze milyen mikor ő is nélküled megy. Ha tényleg szeret rossz érzés lesz neki (bár nem hiszem hogy ki is fogja mutatni)

3 hete járok... Hagyj neki teret, aztán majd kialakul :)

Mennyit találkoztok egy héten??

2012. szept. 6. 09:56
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha rátelepszel, akkor ő fog kilépni ebből a kapcsolatból és nem te.

Hogy a barátaival is akar lenni _nélküled_ az nem azt jelenti, hogy úton útfélen lefekszik mindenkivel.

Ha elmondta azt, hogy egy pasi felhívta, akivel korábban egyéjszakát együtt volt az csak jó jel. Ha erre is féltékenykedsz, akkor nem fogja elmondani többet, mert nem akar balhét.

Hogy jogos e a féltékenységed az szerintem vitatható.

Tényleg egy útszéli k*rvának tartod? Mert azzal, hogy féltékenykedsz ezt közvetíted felé, hogy ő akkor bárkivel összebújik. Ha így gondolod, akkor tényleg nem sokáig lesztek együtt, mert így tényleg nincs értelme. Hogy felhívja egy srác, vagy tetszik másnak is, ezt nem tudod kivédeni, mivel arról nem ő tehet.

Ha bezárod egy kalitkába szintén nem fog neki tetszeni.

Szerintem nézz magadba és sűrgősen értékeld magadban át a helyzeteteket, legalábbis ha szeretnél hosszabb ideig megtartani lányt, mert ez amit csinálsz és gondolsz, az egy nőnek sem fog tetszeni.

28/n

2012. szept. 6. 10:13
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát... 3 hét nem sok idő. szerintem még szoknia kell gondolatot, hogy most van barátja, már nem járhat mindenhova egyedül.

viszont..ha tudja, hogy pénteken szabad vagy és még csak fel se merült benne a gondolat, hogy na akkor elviszem és bemutatom a barátaimnak...az furcsa. 3 hét alatt mennyire vagytok kettesben? Mert ha sűrűn akkor persze kell neki is egy kis tér.. de ha nem...és mégse téged választott holnapra. Hát akkor nem tudom. kérdezd meg, hogy vele mehetsz-e holnap. ha igen, nincs gond és ne féltékenykedj tovább!

2012. szept. 6. 10:24
 4/10 anonim ***** válasza:

Előttem válaszolók mindent leírtak. Én még annyit fűznék hozzá, hogy egyrészt megértelek, mert nőként én is eléggé féltékeny tudok lenni. Viszont, amiket te leírtál, külső szemmel az látszik, hogy a barátnőd nagyon korrektül viselkedik. Elmondja, hogy hova megy és kivel (az én volt barátom nem sokszor nem mondta el, csak másnap tudtam meg). Néha neki is kell szabadságot, külön teret adni, mert különben megfullad és elege lesz és mégcsak 3 hete jártok, szóval kár lenne elcseszni egy féltékenység miatt.

A volt pasija meg a múlt, a csaj nem hiába választott téged, úgyhogy nem kell tartanod, hogy esetleg félrelép.

2012. szept. 6. 11:25
 5/10 A kérdező kommentje:

Viszonylag gyakran vagyunk együtt. Eddig majdnem minden nap találkoztunk. Nem tiltottam neki meg hogy találkozzon a barátaival. Csak rosszul esik hogy fel se merült benne hogy elhívjon, holott én hívtam ide oda. És amúgy ha telefonon is beszélünk, nem mindig figyel rám hanem az ottaniakkal hülyül közben. Elég zavaró tud lenni. Én szeretnék bízni benne, de mindig ott az a gondolat hogy valami nem okés. gyakran vitáztunk ilyenek miatt.

Igyekszem nem féltékeny lenni, de nem könnyű, mert pár korábbi kapcsolatában is hűtlen volt.

Ennek ellenére nem tiltottam meg neki semmit..

2012. szept. 6. 12:25
 6/10 A kérdező kommentje:

Hát.. ma szakítottunk.. ez van.. :/ :)

Azért köszönöm a segítséget, ebből is tanultam. :P

2012. szept. 6. 14:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Kutyából nem lesz szalonna. inkább örülj akkor hogy vége. én eleve össze se jöttem volna olyannal aki hűtlen volt az előző kapcsolataiba.
2012. szept. 6. 14:25
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, bár az ember nem mindig válogathat túl sokat. Hiszen ha tetszik valaki vagy elfogadod, vagy nem, és egyedül maradsz sokáig. És én sem tetszem mindenkinek.. :)
2012. szept. 6. 14:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Jó hát, te tudod! De szerintem milliószor értelmesebb lányt is fogsz találni. Rendes srácnak tűnsz. :) Csak fel a fejjel!
2012. szept. 6. 16:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Bízom benne, és köszi még egyszer! :)
2012. szept. 6. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!