Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túlélni egy hosszú kapcsolat végét?
olvasnám mások történeteit,meddig voltatok együtt,miért lett vége,nem bántátok-e meg?
most,az ötödik évünkben érzem azt,hogy elfáradtunk.kiégtem.beszélgettünk is erről,és azt mondta a párom,hogy menjek,ha menni akarok,akkor ne húzzuk egymás idejét.már ő sem szerelmes,csak szeret velem lenni.
nem tudom,van e így értelme folytatni.
de félek,hogy nagyon megbánnám:(
24L
fél éve költöztünk össze,azt hittük mindketten,hogy az igazi közös élet,majd feldob,de szerintem még lejjebb kerültünk azóta.
Sajnálom.
De ha már csak megszokásból vagy vele, vagy csak félsz attól, hogy mi lesz nélküle gondolj bele, hogy az életedből még mennyi van, és más mellett mennyi szép évet tölthetsz el.
pont attól félek,hogy már senki nem lenne jó,mert nekem Ő volt minden..:\ csak átalakult barátsággá.
szerencsére békésen tudunk erről a problémáról beszélni,de megoldásra még nem jutottunk.
még mindig bánom,hogy hagytam veszni ezt a kapcsolatot.
azóta sem tudtam túltenni magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!