Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet túlélni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet túlélni egy hosszú kapcsolat végét?

Figyelt kérdés

olvasnám mások történeteit,meddig voltatok együtt,miért lett vége,nem bántátok-e meg?

most,az ötödik évünkben érzem azt,hogy elfáradtunk.kiégtem.beszélgettünk is erről,és azt mondta a párom,hogy menjek,ha menni akarok,akkor ne húzzuk egymás idejét.már ő sem szerelmes,csak szeret velem lenni.

nem tudom,van e így értelme folytatni.

de félek,hogy nagyon megbánnám:(

24L

fél éve költöztünk össze,azt hittük mindketten,hogy az igazi közös élet,majd feldob,de szerintem még lejjebb kerültünk azóta.

2012. szept. 5. 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Az nem jó jel már hogy neki teljesen mindegy hogy mész vagy sem. Én nem haboznék sokat az biztos én el mennék a helyedbe és keresnék új szerelmet mert az élet nagyon rövid és nem célszerű döntés ha az élet egy idő után keserves lesz mert nem jól döntöttünk és maradtunk az mellett akihez már nem vonzódunk, nem sokára öregek leszünk és nem kelünk majd senkinek. Egyszer csak azt veszed észre hogy elszállnak az évek szülsz 3 gyereket és nem vagy biztos a dolgodban, és akkor már még nehezebb külön menni.
2012. szept. 5. 12:49
 2/5 Uwl ***** válasza:

Sajnálom.

De ha már csak megszokásból vagy vele, vagy csak félsz attól, hogy mi lesz nélküle gondolj bele, hogy az életedből még mennyi van, és más mellett mennyi szép évet tölthetsz el.

2012. szept. 5. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha mindketten úgy látjátok, akkor futtassátok ki a dolgot, és zárjátok le, de azt azért mérlegeljétek, hogy nem minden kapcsolat ég 1000fokon (főleg több év után), és hogy a tiétek végérvényesen menthetetlen-e! Az, hogy a pasid még szeret veled lenni (nemhogy még a hangod is irritálja), azért az nem egy rossz jel. Az is fontos kérdés sztem, hogy külön-külön képesek lennétek-e egyáltalán olyan új kapcsolatokat kialakítani, mint amire vágytok, vagy azok is ugyanígy megülnének, mert ti pl. ilyen egyéniségek vagytok, és ez úgyis meghatározza a kimenetelét.
2012. szept. 5. 13:54
 4/5 A kérdező kommentje:

pont attól félek,hogy már senki nem lenne jó,mert nekem Ő volt minden..:\ csak átalakult barátsággá.

szerencsére békésen tudunk erről a problémáról beszélni,de megoldásra még nem jutottunk.

2012. szept. 7. 10:41
 5/5 A kérdező kommentje:

még mindig bánom,hogy hagytam veszni ezt a kapcsolatot.

azóta sem tudtam túltenni magam

2015. márc. 20. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!