Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet hosszú kapcsolat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hosszú kapcsolat, ha nincs szerelem?

Figyelt kérdés
Egy régebbi ismerősömmel alakulnak a dolgok, de kicsit már olyan így hosszú ismeretség után, mintha már elmúlt volna a szerelem, de mégis vonzódunk egymáshoz meg hasonlók. Mint a házasság kb. Szerelem már nincs általában, mégis a másik a legfontosabb nekünk.
2012. szept. 3. 20:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet hosszu kapcsolat de előbb utobb rá fogtok unni a szeretet nem mindig elég
2012. szept. 3. 20:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy nagyon jó barátság, nem jó összekeverni.
2012. szept. 3. 20:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is egy jó barátság! Bár nem ismerem a kulisszákat, de annak tűnik!
2012. szept. 3. 20:37
 4/10 ASOT ***** válasza:

hajjajj még hosszabb is. Az őszinte szeretet a másik fontossága ésatöbbi bőven elég.

Ha szerelem van akkor az ha elmúlik véget is érhet a kapcsolat is....de ez persze ritka :)

2012. szept. 3. 20:39
 5/10 A kérdező kommentje:
és ha vonzódunk egymáshoz? úgy azért kicsit más. mert a barátoknak nem kéne.
2012. szept. 3. 20:39
 6/10 ASOT ***** válasza:

ha mellette szereted is és azért valamivel jobban mint egy havert, és vonzódtok is egymáshoz akkor ez szerintem bőven elég egy szép kapcsolathoz...

persze ha te is akarod mert , nem tudom h te valóban akarod e vele...

2012. szept. 3. 20:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én négy évig voltam valakivel együtt akibe nem voltam szerelmes viszont szerettem nagyon nagyon, és vonzódtam is hozzá, a szex is nagyon jó volt.Tehát elég

20L

2012. szept. 3. 20:48
 8/10 ASOT ***** válasza:
okos lány.:)
2012. szept. 3. 20:53
 9/10 A kérdező kommentje:
mindenkinél jobban szeretem, és ő is engem. csak nagyon nehéz kimozdulni a legjobb barát zónából, pedig már kb úgy viselkedünk mint akik járnak.
2012. szept. 3. 21:10
 10/10 A kérdező kommentje:
ha valaki olvassa még és érdekli annak mondom, hogy kicsivel a kérdés után össze is jöttünk és még együtt vagyunk, és nagyon jól érezzük magunkat.
2014. ápr. 7. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!