Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hugom (13) egyik osztálytársa egy 17 éves fiúval jár, aki mellesleg velem egy suliba járt. Nekem ez kicsit furcsa, szokatlan. Szerintetek ez normális?
Mindíg azt mondtam magamnak, hogy nem zuhanok ilyen szintre, hogy 14 évesekkel kezdjek.
De így 22 vége felé már csökkennek az elveim, lehet hogy meg is tenném... :-(
A gyerek nem tud a saját korosztályából nőt szerezni, vagy nem is akar mert ez könnyebb. A csajnak jó, mert vagány, hogy idősebb gyerekkel jár, és már megdukták stb...
Úristen, nem szoktam belekötni a helyesírásba, de a tiédtől most tényleg dobtam egy hátast.
Nézd! Attól, hogy másfél hónapja együtt vannak, lehet hogy tök jól megvannak és még az sem kizárt, hogy anyuka tud róla. Ha egy normális srácról van szó, akkor nem rögtön a lány bugyijában matat. Nekem 13-4 évesen szintén 17 éves barátom volt 7 hónapig és nem feküdtünk le egymással. Megértette, hogy még fiatalnak érzem magamat ehhez és nem erőlködött. Anyu tudott a kapcsolatunkról és elmondta, hogy mikre készüljek fel, szerinte korai lenne lefeküdnöm vele, stb. De áldását adta ránk. Mivel lett volna jobb ha titkoljuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!