Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sárgagyerek kérdése:
A hugom (13) egyik osztálytársa egy 17 éves fiúval jár, aki mellesleg velem egy suliba járt. Nekem ez kicsit furcsa, szokatlan. Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
2012. szept. 2. 10:39
11/12 anonim válasza:
Fel kéne jelenteni. A srác meg mehetne a fiatalkorúak börtönébe gondolkozni egy kicsit.
12/12 anonim válasza:
attól függ, hoyg vannak nevelve. nem valószínű, hogy kitartanának a házasságig, de ha igen, akkor szerintem mindegy, hogy hány évesen kezdték el. a szex ilyenkor csak megrontaná a lányt, ha ezt a fiú nem képes elfogadni, és nagyon befolyásolja, akkor nem lesz hosszú kapcsolat.
nagyon sok múlik azon, hogy a korukhoz képest mennyire fejlettek.
én vagyok a második legfiatalabb az osztályomban, és mindenkinél hamarabb kezdtem el kamaszodni, a többi szülő azt hiszi 'problémás' fajta vagyok, mert nekem is van barátom(elég régóta), mikor a többiek még csak most kezdenek érezni valamit mások iránt. de félreismernek, én is szűz vagyok, és a barátom is. mi mindketten jó családból származunk, és katolikusok vagyunk, szerintem ez nagyon sokat számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!