Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összevesztem a barátommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztem a barátommal, hogyan tehetném jóva? (többi lent)

Figyelt kérdés
Összevesztünk egy lány miatt, féltékeny volam egy lányra és megkérdezte, hogy mina bajom mert láttarajtam, hogy rossz a kedvem meg ideges vagyok, és elmondtam neki erre ő felkapta a vizet ami teljesen érthető, hogy én mért gondolom olyannak vagy, hogy mért nem bízok meg benne, neki csak én létezek... mondta és azóta annyira rossz a kedve vagy csak velem olyan flegma én nem tudom de érzem, hogy ezt nem tudja elfelejteni! Hogyan tehetném jóvá? Nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni!

2012. szept. 3. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát, konkrétan le kell ülnöd, és megkérdezned, hogy miért viselkedik így. Mert most a sötétben tapogatózol, és lehet, hogy más baja van. Lehet, hogy nem is rád haragszik.

Egyébként meg minek féltékenykedsz? Semmi értelme. Ha valaki hűséges, hűséges, ha valaki nem az, akkor nem az.

2012. szept. 3. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:
68%
Hány éves vagy? És ő? A féltékenység minden kapcsolatban jelen van! Nem bántottad meg és nem vádaskodtál vagy hisztiztél! Ebben az esetben én lennék felháborodva, mivel a támadás a legjobb védekezés! Szerintem ha semmi alapja nem lenne, nevetne egy jót , aranyosnak tartaná és biztosítana téged az ellenkezőjéről!
2012. szept. 3. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem a házasságom ment rá egy ilyen, úgy értem pont ilyen esetre. Én vagyok a férfi a sztoriban. :D

S bizony sokkal nehezebb a bizalmatlanságot megemészteni, mint bármi mást, akár egy megcsalást, bár még ebben nem volt részem. A feltételezés, hogy megcsalom csak sértő... de az, hogy nem bízik meg bennem az, akire az életemet feltenném. Na az maga pusztulás.

Remélem érthető voltam.

2012. szept. 3. 18:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :/ Utolsó kommentelő sajnálom a házasságodat...Annál rosszabb dolog nincs, hogy meghozol egy döntést és az tarol mindent.
2012. szept. 3. 19:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a mai világban igazán nem lehet bízni senkibe. És sokszor nem is biztos, hogy a partneredbe, hanem kedves ember társainkba. Akik gondoskodnak róla, hogy felfigyeljenek rájuk.

Sajnos nem tudjuk ennek a történetnek a részleteit, így nehéz hozzá szólni, én azt mondom, hogy tökéletesen megértem a féltékenységet, és ha valakinek nincs vaja füle mögött az nem sértődősködik!

2012. szept. 11. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!