Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen más a humorérzékünk, ez hosszútávon probléma lesz?
Most még tart a rózsaszín köd, mindketten szerelmesek vagyunk- nemrég jöttünk össze.
Viszont már szóba is került nálunk, hogy teljesen mást tart ő viccesnek, mint én.
Mindketten kicsit aggódunk amiatt, hogy ez később lesz majd inkább baj, amikorm ár nem szerelem lesz, hanem a második fázis amikor már tényleg szeretjük egymást és kötődünk.
Kérlek segítsetek és ha lehet, bunkó válaszokat nem szeretnék kérni:)
KÖszönöm előre is!
Ha el tudjátok fogadni, hogy a másik valamit viccesnek talál, illetve nem talál, amit te igen (meg viszont is), akkor nincs gond, a baj az, ha mindenképpen meg akarjátok a másikat ezen a téren változtatni.
Tartós kapcsolathoz nem kell egyformának lenni minden téren, de el kell tudni fogadni a másikat úgy, ahogy van.
(én 24 éve élek ugyanazzal a partnerral, nálunk müködik)
Igen, csak félek tőle, hogy ez probléma lesz, mert ő mindig mindenen nevet én meg a komolyabb vagyok és egyáltalán nem tartom viccesnek amiken ő képes fél percig röhögni:(
Mondjuk egy évvel idősebb vagyok ( én vagyok a lány) de nem hiszem hogy ez számítana.
Igen, tudom:)
Köszönöm !
Ez nem humorérzék kérdése csupán, hanem asszociációé, meg élettapasztalaté, azaz , hogy: miről mi jut eszébe. Az meg köztudott, hogy a férfiak jobban csípik az "altesti" humort, és hamarabb kapcsolják a szexhez a dolgokat.
Nem hiszem, hogy az az 1 év különbség okozná ezt a dolgot nálatok. Max. néha idegesíteni fog téged a dolog, de őt meg te idegesíted mással, mert neked is biztos, hogy vannak flepnijeid.
Nem "altesti" poénokról van szó:(
Persze vannak, csak azt gonolom az együttnevetés nagyon fontos egy kapcsolatban, ohgy hülyülni is tudjunk együtt és ez nálunk nem nagyon van meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!