Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fog engem ez az ember valaha becsülni?

Figyelt kérdés

Lassan 7 éve, hogy együtt vagyunk a férjemmel. Az első néhány évben miénk volt a tökéletes kapcsolat, minden téren egy hullámhosszon voltunk. Azt mindig is tudtam és láttam, hogy elég sok problémája van a szüleivel, akik nem becsülik meg őt igazán, sokszor kihasználják, de mivel más lehetőségünk nem volt, így anyósomékhoz költöztünk. Még akkor is minden rendben volt, amikor babát vállaltunk. A problémák utána kezdődtek, mikor megszületett a kisfiúnk.

Nem élünk anyósomék nyakán, a számlákba beszállunk, saját számláinkat mi fizetjük, ételt, italt, tisztálkodó szert, mosószert stb. mi veszünk magunknak, a kisfiúnkat is mi látjuk el teljes mértékben, én főzök, mosok és takarítok. A fiamat is rendesen nevelem. Ez mellett nem hanyagolom el a külsőmet. Csinosan öltözködöm, adok a külsőmre. A gyerekünk megszületése után sem hanyagoltam el a férjemet, mindig foglalkoztam vele is. Nálam a szex sem jelentett gondot. Nála annál inkább. Kívántam a szexet is. Folyton fáradt, fáj mindene, amit én meg is értek, hisz dolgozik. De hogy a szexuális együttlétek száma kb. havi 3-ban kimerüljön, azért az durva. Plusz kb. 10 perc alatt le van rendezve az egész. Bezzeg régen! Pedig én sem vagyok robot, én is baromi fáradt vagyok sokszor, de azért azt gondolom ha többet nem is, de este egy fél órát megérdemelnénk együtt. Ha bármi baja volt a férjemnek, meghallgattam, próbáltam neki segíteni.

És mit érdemeltem? Nem tisztel, nem szeret, nem becsül. Önző a végletekig.

Azt tudom, hogy nincs közös jövőnk. Az egyetlen ok, amiért nem hagyom el, mert a fiamnak mind anyagilag mind pedig érzelmileg így a jó. Nem veszekszünk a gyerek előtt, tehát ő semmit nem érez a kettőnk közti problémákból. Neki minden figyelmet és szeretetet megadunk. De nem vagyok boldog. Számtalanszor mondtam el neki, mi bánt, de semmi változás. Önző.

Ha egyszer lesz rá lehetőségem és elhagyom, vajon akkor fogja egy kicsit is érezni a hiányomat?

2012. szept. 2. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Állj egy kicsit jobban a sarkadra,legyél magabiztosabb.

Azt jól teszed,hogy adsz magadra.

Váratlanul masszírozd meg,kicsit kezdeményezz,a mai férfiak erre vágynak.

Egyelőre ne vállalj másik babát!

Reméljük később rendeződnek a dolgok...

2012. szept. 2. 18:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Nálam magabiztosabb és határozottam ember nem igazán létezett, oroszlán a csillagjegyem, de valahogy belefáradtam. A masszírozás, a kényeztetés már hónapokkal ezelőtt megvolt, persze viszonzás nélkül.

Második babát pedig eszembe sincs vállalni. Jelenleg sem az egészségügyi állapotom, sem az anyagi helyzet nem engedi. De ha mindezek rendben lennének, akkor sem szülnék neki még egyet. A fiúnkhoz sincs igazán sok türelme.

2012. szept. 2. 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Hallgass a szívedre.Vizsgáld meg magadban a dolgokat.Szerelmes vagy belé?És ő szerelmes beléd?Ha nem látod tőle azokat a gesztusokat,figyelmességeket amiket egy férfi tesz a párja felé akkor baj van.Ne hozz elhamarkodott döntést.Viszont ha úgy döntesz,hogy elhagyod,előtte beszélj vele komolyan.Mondd meg neki,hogy te nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban.Próbálj vele nyíltan kommunikálni.Próbáld magad elé képzelni a jövőt,hogy mi legyen a kisfiaddal és veled.
2012. szept. 2. 19:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Én ugyan ilyen voltam a feleségemmel mint te.

13 évig húztam, a remény halt meg utoljára.

Ma a 2. feleségemet "taposom", és nagyon boldog vagyok.

Azt kapom amit én is adok.

Szóval előre kedves kérdező.

Nekem is van 2 gyermekem az első házasságomból, igyekeztem mosolyogva és jó kéöpet vágni válás közben, emberekhez méltón váltam el, úgyhogy a gyerekek annyira talán nem szenvedtek mint más esetben.

Hetente többször látogatom őket, és az esetek többségében hétvégente nálam vannak a Gyermekeim.

2012. szept. 3. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!