Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok a km? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Szerintetek túl sok távolságnak számít egy 18 éves fú és egy 17 éves lány között a 45 km?? :/2012. aug. 29. 10:02
3/12 anonim válasza:
45 km sok?:D mi 320-ra voltunk egymástól...
4/12 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam:)
2012. aug. 29. 10:12
6/12 anonim válasza:
Abszolút nem sok. A 450 km - na az mar sok!
7/12 Mi közöd Tőle válasza:
45km az semmi szinte. Bp egyik végéből a másikig eljutni tovább tart mint a 45km-et megtenni.
8/12 anonim válasza:
Dehogyis. Nekem 40 km-re van a város (zalaegerszeg) ahova suliba, járok, egerszegi a barátom. 1 órás az út, de bérletem van mindig. Az szerintem közel sincs a sokhoz.:D
9/12 anonim válasza:
Én köztem és a párom között 200 km van ( 5 nap és már végre nem lessz!!!!!).
De volt amikor 1000 km volt a távolság, mert hazamentem Münchenbe.
9 hónapot voltunk távkapcsltban,és találkozni se tudtunk.
15/F
Ha nekünk ment ez nektek is menni fog, viel glück :)
10/12 anonim válasza:
15 évesen párja van. sírok xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!