Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek vele? Bízni nem tudok már. (Bocsi a hosszú magyarázatért)
Figyelt kérdés
Van egy fiú , aki 4 hónapja szerelmes belém állítólag. Verseket írt , zenét , rózsát szedett . Tényleg arnyos volt. De én másba voltam szerelmes és nem is bíztam benne annyira így annyira nem érdekelt. De aztán lemondtam a másik fiúról, és rájöttem , hogy tudnám őt szeretni , de nem mondtam meg neki (talán büszkeségből) na de aztán meg lett bnője. De egyik közös barátunk visszamondta neki , hogy emgszerettem és így mikor együtt buliztunk következőre már megvolt a csók. Én nem akartam és undorítónak éreztem mert barátnője van... Ő elkezdte mondani , hogy bnőjébe nem is szerelmes engem meg régóta szeret, és hogy szakítani fog vele. Ezután még találkoztunk a tüzijátéknél ahol megint megcsókolt :( ezután én megmondtam , hogy ezt nem lehet így. Végül amikor barátnője jött nem szakított vele... én depiztem. összevesztünk , mert végülis engem csak etetett... _Most megint találkoztunk (csók nem volt semmi) de ölelget ahábnyszor találkozunk és megint hajtogatja h elbaszta meg minden... Ezek után szerintetek érdemes lenne egyáltalán bíznom benne? Vagy adni neki egy esélyt ha nem lesz már brátnője? Hisz milyen kapcsolat az amelyik úgy kezdődik , hogy velem csalja emg a barátnőjét....2012. szept. 2. 13:51
1/3 anonim válasza:
Szerintem hagy ot. Oszinten mar elso perctol tul bonyolult ez a dolog. Aki kepes a baratnojet megcsalni massal, hat ez ugyanugy veled is megteheti, ha osszejonnel vele. Nem beszelve arrol, hogy milyen az a pasi, aki ugy jar egy csajjal es eteti, hogy egyaltalan nem is szereti. Szerintem tenyleg hagyd. Mondjuk nalam mar elso perctol nem lett volna eselye, az ilyen mezes mazos fiuk, akik verseket irnak meg zenet kuldenek legtobbszor nem komolyan gondoljak, inkabb csak meghoditani akarnak es ilyen elavult trukkoket vetnek be. Az oke, hogy meglep NEHA egy szal viraggal, de ez a szerelmes zene meg vers dolog engem szemely szerint taszit
2/3 A kérdező kommentje:
Engem is taszított vlamilyen szinten... csak z keltette fel az érdeklődésem , hogy 4 hónapban minden nap próbálkozott megvédett ott volt mellettem... ja és mikor a másik fiú miatt sírtam ő vígasztalt. :/ meg mondta , hogy neki lenne a legrosszabb de szorít a kedvemért , hogy összejöjjünk... Nem tudom egyáltalán milyen fajta. Mert legjobb barátját ismerem nekem is jó barátom és ők mondták , hogy soha nem beszélt úgy és annyit lányrol mint rólam... :/
2012. szept. 2. 14:09
3/3 Fülünyúl válasza:
Ez tipikus tinédzser viselkedés, igazából mély érzelmek nélkül. Csak felszínesen kötődni akartok valakihez, és azon megy a hezitálás, hogy jaj most a Pityuval vagy a Sanyival járjak (fiúk esetén női nevekkel vica versa). Ha igazán lenne itt szerelem, az egyértelműen eldöntene mindent, nem lenne ez a gyerekes ki-kivel keverés, mivel az ember egyszerre csak egy emberbe szerelmes.
Nem tudok erre mást mondani, mint azt, hogy majd kinövitek, és idővel megjön az igazi, mély szerelmi érzés is, csak ugye érzelmileg is még fel kell nőnötök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!