Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lépjek tovább? Egyáltal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek tovább? Egyáltalán komolyan gondolja?

Figyelt kérdés

Mondhatni népszerű fiú vagyok. Minden buliba hívnak, iskolai szünetekben folyton körülöttem csoportosul gyakorlatilag mindenki. Állítólag azért, mert jó humorom van, és fel tudom vidítani az embereket. Viszont mégsem volt sosem barátnőm, ennek oka pedig, hogy elképesztően ronda egy arcom van. Szerintem ott vagyok Magyarország top 10 legundorítóbb embere közt.

Viszont van egy lány, akivel évek óta jóban vagyok, és kb. egy hónapja, mióta szakított a barátjával, elkezdett "jelezgetni" felém. Ezt úgy kell érteni, hogy csak úgy megölel, hozzám nyomja a mellét, mindig közel áll hozzám és gyakran az ölembe ül. Gyakran meghív erre-arra, már arról is volt szó, hogy elmegyek hozzájuk és főz nekem. Egyszer konkrétan rákérdezett, hogy lefeküdnék-e vele.

Én viszont, mint örökös lúzer, nem tudom lereagálni a helyzetet. Leblokkolok, mert tudom, hogy ocsmány arcom van, és úgy érzem, nem gondolhatja komolyan, de mindeni szerint tényleg akar valamit, állítólag már a barátnőinek is mondta. Nem segít a helyzeten, hogy a lány nagyon szép, tökéletes alakú, táncol, stb., és az eddigi barátai mind sportos, pénzes, és mindenekelőtt tapasztalt srácok voltak, én meg egyik sem vagyok.

Szóval szerintetek mit kéne tennem? Egyáltalán érdemes tennem valamit, vagy úgyis csak áltat? Hogyan reagáljak a dologra?

2012. szept. 16. 18:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Próba szerencse! Lehet ő lesz életed nője! Menj át hozzájuk arra a főzésre, ne izgulj. Ha bejössz neki, akkor mit aggódsz, hogy szerinted csúnya vagy? Szerinte nem és ez a lényeg.

Én lány vagyok és szerintem nem szép, mégis a barátomnak én vagyok a legszebb lány a világon.

Nem gondolkoztál azon, hogy lehet, hogy miattad szakítottak a volt barátjával? 17/L

2012. szept. 16. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!