Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogyan tovább? hogy viselkedjek?

Figyelt kérdés

Csókolóztam a legjobb barátommal, de neki már van egy jó ideje barátnője. Mit tegyek, hogy viselkedjek vele ezután? A tapasztalatotok alapján, mi lehet a kimenetele a dolgoknak? Megszűnik a barátságunk vagy épp ellenkezőleg, jobban elmélyülünk? Szerelmes a barátnőjébe, bár tudom ez igy eléggé hihetetlenül hangzik, de biztosan szerelmes. amióta megtörtént, ugyanúgy, sőt, lehet picit jobban foglalkozik a barátnőjével. Lehetséges, hogy ami kettőnk közt történt, az a barátnője karjaiba hajtotta? Lehet, hogy most mégjobban szereti? Bár nekem azt mondta, hogy ami történt köztünk, azt nem bánta meg.

20/L

2012. szept. 18. 10:44
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

hát persze a kérdező a büdös k.urva, a pasi meg egy szent , akit, szegényként el akarta venni a barátnőjétől, akivel olyan nagy szerelembe élnek.

most nem azért de nem kéne ilyen naivnak lenni :)

2012. szept. 18. 11:43
 12/33 anonim ***** válasza:
ez nem naivitàs, ez realitàs! Miért, te eltürnéd, hogy valaki csokolozzon a pàroddal!? Mit szolnàl akkor!? Bizztos igazat adnàl nekik! Le lehet pontozni, de nekem egy kapcsolat két emberröl szol, nem 3-rol!
2012. szept. 18. 11:52
 13/33 A kérdező kommentje:
Semmi gond, elmondhatod a véleményed:) De egyrészt, hacsak a vőlegényed nem erőszak áldozata, akkor valószinű ő is akarattal vesz részt a csókban, úgyhogy az ő bélrendszere is sérülhet, ha úgy adódik. De remélem nem fog úgy adódni, és boldog életetek lesz, és egészséges gyereketek, aki majd nem hall az édesanyjától ilyen csúnya szavakat:)
2012. szept. 18. 11:54
 14/33 anonim ***** válasza:
ja, nem mondtam hogy a pasi szent, leirtam, hogy ö is ugyanugy bünös...azért kellene ennek a cédànak szolnia a csajnak, hogy szegény tisztàn làsson, és két csalodàssal gazdagabban ugyan, de szabad lehessen, és olyan fiut talàljon, aki nem csörözik mindenkivel uton-utfélen!
 15/33 anonim ***** válasza:
ja,látom , nem érted a lényegét a dolognak, a szerelemtől úgylátszik szövegértelmezési problémáid is adódtak.na nem baj:)
 16/33 anonim ***** válasza:
persze öt se kimélném, de benned is lehetett volna bas.szus annyi tartàs, hogy eltolod magadtol!!!!!!! Legyen màr gerinced, ba.szki!!! Nehogy màr én legyek a sz@r szemét, mert megmondom a frankot, könyörgöm! :DD
2012. szept. 18. 11:56
 17/33 anonim ***** válasza:

Szomorodjatok meg akkor. Remélem, jol kicseszikveled a baràtnö, a pasi meg megdug egyser-kétszer (mert hagyni fogod), aztàn szépen leràz a pi.csàba:DD Azt érdemenéd ha ilyen hülye vagy:))Csok

23L

2012. szept. 18. 11:58
 18/33 A kérdező kommentje:
Az erkölcsi oldala az megosztott nagyon, én ezt megértem (azért nem kérdezek ilyensmire rá, mert jómagam is tisztában vagyok vele). De jobban örülnék ha itéletek helyett tapasztalatokat vagy egy két bölcsebb rálátást kapnék a kérdéseimmel kapcsolatosan. Köszönöm!
2012. szept. 18. 12:03
 19/33 anonim ***** válasza:

tapasztalatot nem tudok adni, mert nem csinàlok ilyeneket, és ha netàn ilyen szituba keverednék, ÉN tudnàm mi a dolgom.

azt pedig màr megirtam, hogy kellene viselkedned: szolni a baràtnönek. Jobb pasit érdemel.

2012. szept. 18. 12:07
 20/33 anonim ***** válasza:
de csend lett^^ csak nem igazam van?:DD
2012. szept. 18. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!