Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogyan tovább? hogy viselkedjek?
Csókolóztam a legjobb barátommal, de neki már van egy jó ideje barátnője. Mit tegyek, hogy viselkedjek vele ezután? A tapasztalatotok alapján, mi lehet a kimenetele a dolgoknak? Megszűnik a barátságunk vagy épp ellenkezőleg, jobban elmélyülünk? Szerelmes a barátnőjébe, bár tudom ez igy eléggé hihetetlenül hangzik, de biztosan szerelmes. amióta megtörtént, ugyanúgy, sőt, lehet picit jobban foglalkozik a barátnőjével. Lehetséges, hogy ami kettőnk közt történt, az a barátnője karjaiba hajtotta? Lehet, hogy most mégjobban szereti? Bár nekem azt mondta, hogy ami történt köztünk, azt nem bánta meg.
20/L
úgy fog folytatódni, hogy majd le akar fektetni, meg akarja tartani a barátnőjét mellette meg egy kis szórakozásnak téged is.
és azért foglalkozik jobban a barátnőjével mert mégiscsak valahol nagyon nagyon nagyon mélyen bűntudata van és így akar enyhíteni a lelkismeretén.
én írtam ez előbb is.
ne akard, hogy belédszeressen. és a helyedben eltávolodnék tőle.hidd el nem lesz jó vége. voltam hasonló helyzetbe hát jól pofára is estem, ne akard azt a szenvedést átélni.
gondold el, szerelmes a barátnjébe (ami persze nem igaz) de közbe más lánnyal smárol...két vasat tart a tűzbe, messziről kerüld el!
ha mindenképp szeretnél többet , szerintem vonulj vissza egy kicsit.
értem a helyzeted, mondom nagyon hasonlít arra, amiben én is voltam.
de sztem most mást nem tehetsz.ebben tényleg csak az idő dönt.
én oltani foglak, ami a szivemen a szàmon! Nem olvastam végig, mert majdnem hànytam...Ami nem lenne ujdonsàg mert gyereket vàrok, völegényem van, aki a gyermekem apja, és akivel ha smàrolna kalaki, kiontanàm a ku.rba belét...Szerintem leszürted a lényeget magad, nem kell tovàbb irnom. büdös ku.rva.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!