Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogyan tovább? hogy viselkedjek?

Figyelt kérdés

Csókolóztam a legjobb barátommal, de neki már van egy jó ideje barátnője. Mit tegyek, hogy viselkedjek vele ezután? A tapasztalatotok alapján, mi lehet a kimenetele a dolgoknak? Megszűnik a barátságunk vagy épp ellenkezőleg, jobban elmélyülünk? Szerelmes a barátnőjébe, bár tudom ez igy eléggé hihetetlenül hangzik, de biztosan szerelmes. amióta megtörtént, ugyanúgy, sőt, lehet picit jobban foglalkozik a barátnőjével. Lehetséges, hogy ami kettőnk közt történt, az a barátnője karjaiba hajtotta? Lehet, hogy most mégjobban szereti? Bár nekem azt mondta, hogy ami történt köztünk, azt nem bánta meg.

20/L

2012. szept. 18. 10:44
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:

úgy fog folytatódni, hogy majd le akar fektetni, meg akarja tartani a barátnőjét mellette meg egy kis szórakozásnak téged is.

és azért foglalkozik jobban a barátnőjével mert mégiscsak valahol nagyon nagyon nagyon mélyen bűntudata van és így akar enyhíteni a lelkismeretén.

2012. szept. 18. 10:48
 2/33 A kérdező kommentje:
Szóval nem azért foglalkozik többet, mert rájött közben, hogy mennyire nagyon szereti? Vajon eltávolodunk? Tényleg nagyon jól kijövünk, valószinű ezért is jutottunk oda, ahová. Van esély, hogy belémszeressen? Már nagyon régóta egyedülálló vagyok, szóval, részemről nem lenne akadálya.
2012. szept. 18. 11:01
 3/33 anonim ***** válasza:

én írtam ez előbb is.

ne akard, hogy belédszeressen. és a helyedben eltávolodnék tőle.hidd el nem lesz jó vége. voltam hasonló helyzetbe hát jól pofára is estem, ne akard azt a szenvedést átélni.

gondold el, szerelmes a barátnjébe (ami persze nem igaz) de közbe más lánnyal smárol...két vasat tart a tűzbe, messziről kerüld el!

2012. szept. 18. 11:06
 4/33 A kérdező kommentje:
Hát már régóta volt köztünk valami, több éve vagyunk barátok, csak amikor megismerkedtünk, akkor én voltam kapcsolatban és ő volt szabad. De az elejétől érződött köztünk valami szikra, csak sosem volt jó az időpont. Nagyon érett és őszinte fiúról van szó, pár évvel idősebb is nálam, szóval ez nem tinédzserdolog. Én szeretném, ha az a szikra nagyobb láng lenne, csak fogalmam sincs, hogy a barátnője karjaiba hajtottame a bartáság róvására:((:((
2012. szept. 18. 11:13
 5/33 anonim ***** válasza:

ha mindenképp szeretnél többet , szerintem vonulj vissza egy kicsit.

értem a helyzeted, mondom nagyon hasonlít arra, amiben én is voltam.

de sztem most mást nem tehetsz.ebben tényleg csak az idő dönt.

2012. szept. 18. 11:19
 6/33 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a véleményt és a tapasztalat megosztását:)
2012. szept. 18. 11:23
 7/33 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: hogy viselkedjek? Mintha mi sem történt volna, mint a régi barátok, vagy látszodjon rajtam annak a csóknak a hatása? várjam meg, amig ő keres meg engem?
2012. szept. 18. 11:25
 8/33 anonim ***** válasza:
azt mondom , amit én tennék: semmiképp sem kell úgy tenned mintha semmi se történt volna, de ne hozd fel neki, ne kezdeményezz, majd fog, ha akar meg ha mer.
2012. szept. 18. 11:31
 9/33 anonim ***** válasza:
11%

én oltani foglak, ami a szivemen a szàmon! Nem olvastam végig, mert majdnem hànytam...Ami nem lenne ujdonsàg mert gyereket vàrok, völegényem van, aki a gyermekem apja, és akivel ha smàrolna kalaki, kiontanàm a ku.rba belét...Szerintem leszürted a lényeget magad, nem kell tovàbb irnom. büdös ku.rva.

23L

2012. szept. 18. 11:40
 10/33 anonim ***** válasza:
ja, és hogy hogy viselkedj? Ha van még egy pàr csigolya a gerincedböl, eridj, mondd el a lànynak, hogy milyen fasza baràtnöje és pasija van! Utàna? Adjak egy Coltot, vagy szerzel Te?
2012. szept. 18. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!