Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neketek engedi a férjetek hogy krémeket haszmljatok netán parfümöt vagy hajfestéket? Vajon miért nem engedi ezt meg egy férj? Körömlakkot enged mást semmit.
Ilyet nem lehet megtiltani. Egy jobb ügyvéd pillanatok alatt ráfeszíti a személyes szabadság korlátozása paragrafust.
Nekem pl. 15 éves korom óta rettentő zavaró tényező volt a mellem (hiánya). 30 évesen volt rá keret és 15 éve terveztem, így mondtam a férjemnek, hogy akkor most keresek egy sebészt és belevágok. Mondta, hogy oké, én testem, én döntésem - csak hadd lássa ő is a sebészt, mert neki sem mindegy, kinek a keze alá fekszem, illetve az altatóorvost is szeretné ellenőrizni (egészségügyis a férjem). Véleményt mondott, de eszébe nem jutott volna korlátozni benne.
Parfümnél mindkettőnknél volt olyan, hogy "ennek hányás szaga van, ne használd légyszi", ez még normális, hogy a másiknak nem okozunk émelygést, az adott parfümöt kukáztuk, vettünk másikat.
Az exemről én írtam, vigyázz, mert ez egy nagyon instabil, beteg személyiségre utal. Paranoid személyiségnek hívják, az exemet a szakítás után két évvel diagnosztizálták. Nála olyanok is voltak, hogy a reflux betegsége miatt (nem zárt a gyomorszája és felcsorgott a sav) rákot vizionált és önként ment gyomortükrözésre havonta.
Amikor bedurrant az egyik bölcsességfogam, elkönyvelte, hogy ínyrákom van (mert ugye a fogorvos hülye és véletlen egybeesés, hogy foghúzás után megszűnt a fájdalom és a gyulladás).
Ha a bőrén volt egy kis seb, az már bőrrák.
Ne adassak be magamnak oltást/injekciót, mert abban microchip van és nyomon fognak követni. (még a fogorvos érzéstelenítőjében is!!)
Ismerős a szitu, kérdező?
Nekem ilyen dolgokba nem szól bele, max ha barna hajam szőkére akarnám festeni !
Nem irigyellek egyáltalán, szinte tényleg olyan, hogy ne legyél csinos , kívánatos , mert még valaki másnak is megtetszel !
És a gyereketek, ő sem ehet meg bármit és nem kenheted semmivel sem mondjuk a popsiját ha piros ?
Egyébként ha hiányzik az arckrém, mert miért ne hiányozna, akkor vetess vele sheavajat , az 100/ natur, egész testre kenhető, jó a babának, mamának, jó arcra, testre , nézz utána!Ha már tényleg ennyire óv titeket és ez nem valami rigolya vagy nem tudom mi, mondjuk én hülyét kapnék, akkor vegyen természetes kozmetikumokat, van fogkrém is, szappan is, hajfesték is !
Hát igen...azt mondja évek óta hogy az influenza elleni védőoltásba chip van azért találtak ki a madárinfluénzat ami kamu hogy mindenki önként beadassa magának utána meg majd irányitsák.
Végülis manapság semmit nem lehet tudni így gondoltam lehet hogy igaza van..
Nem a tetszéről van szó, hanem, hogy ez nem egészséges személyiség. Egész pontosan személyiségzavar, ami idővel romlik.
Az exemnek 35 évesen erősödött, 40 évesen már teljesen hibbant volt, ön- és közveszélyes.
Amúgy szerethető személyisége volt, de csak kellő távolságból. Együtt élve már estek ki a csontvázak a szekrényből.
Kérdező, szeretnéd megvárni, amíg elhatalmasodik rajta a "betegség" és neadjisten végez magával, vagy veletek is, mert teszem azt szerinte akkora veszély fenyeget benneteket?
Ugyanis az exemnek számos öngyilkossági kísérlete volt. Mondta utána, hogy ha lenne családja, akkor őket is meg akarná óvni így - vinné őket a halálba.
Ami most cuki rigolyának látszik, az egy félelmetes betegség előszobája.
Végülis manapság semmit nem lehet tudni így gondoltam lehet hogy igaza van.. hat a ferjed se normalis, de te sem
ezt azert csinalja veled mert te megengeded
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!