Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Neketek engedi a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neketek engedi a férjetek hogy krémeket haszmljatok netán parfümöt vagy hajfestéket? Vajon miért nem engedi ezt meg egy férj? Körömlakkot enged mást semmit.

Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 13:54
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Gyeden vagyok. És a pénz a számlára jön azt ő kezeli.

És azt mondja nézzem meg őt milyen szép a bőre pedig idősebb és azért az mert sose használt semmit. Dezodor is szerinte ártalmas. Anyukám szokott venni erre arra így azom van de ha megerzi rajtam ordit hogy ugye fel akarom nevelni a gyerekeim nem meghalni a kemikália miatt rákban? Aztán karácsonykor is szoktam kapni ilyesmiket rokonoktol parfüm stb azon is kiakad hogy elmegy a kedve a szextől pedig direkt csak ilyen ünnepi alkalmakkor tettem fel hogy szülinap stb.

Ő csak szappant használt babaszappant tusoláshoz meg amodent fogkrémet. És gabi borotvahabot. És ennyi. És szerinte nem kell semmi más mert ártalmas.

Egyedül még a blend a med fogselymet engedi nekem mert az nem ártalmas.

Meg a körömfestést engedi mert az tetszik neki. De azt se mindig most már csak a lábamon engedi kezemen csak hétvégén vagy ünnepkor.

Amigy nem mentem hozzá festettem a hajam de nem engedi most már ez nem is zavar mondjuk de az arckrémek jók lennének. Meg azt mondta most már vége a strandazezonnak és ne szedjem le a szört a hónaljamról mert ártalmas. Pedig borotvám az van tehát nem a pénz miatt. Más férje nem szab meg ilyeneket?

2012. szept. 16. 14:04
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Asszem összepisilném magam a röhögéstől, ha ilyenbe beleszólna.
2012. szept. 16. 14:05
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Eleve a testem felett én rendelkezem.

De a típus ismerős, gondolom van még néhány vad összeesküvés elmélete is (világkormány, gonosz gyógyszergyárak, stb, jól mondom?). Volt ilyen exem (EX!!! nem véletlenül), aki leordította a fejemet, hogy ne mérgezzem magamat májkrémmel, mert épp azt merészeltem reggelizni. Ő most már az egész világtól retteg, mindenhol csapdát sejt és világraszóló összeesküvéseket vizionál.

2012. szept. 16. 14:10
 14/31 anonim ***** válasza:
92%
A férjed domináns-uralkodó típus, te meg áldozat típus. Szép pár lehettek.
2012. szept. 16. 14:11
 15/31 anonim ***** válasza:
92%
Az előbb válaszoltam, elszállt, de nem is volt olyan lényeges. Viszont most olvasom a kommentedet, mi az, hogy ő kezeli a pénzt? Neked nincs is hozzáférésed a számlához? Társkártya vagy ilyesmi? Tehát bármire kell pénz, tőle kell kérned? Ugye nem???
2012. szept. 16. 14:13
 16/31 anonim ***** válasza:
Na azért arra kíváncsi vagyok, hogy mennyire izgatnád őt szőrösen, izzadságszagúan.
2012. szept. 16. 14:14
 17/31 anonim ***** válasza:
90%
Na ezt mi az istennyilának kellett átrakni a szerelem,szex kategóriába???
2012. szept. 16. 14:15
 18/31 anonim ***** válasza:
91%

A férjed nem azért nem engedi mert "ártalmas"

Hanem azért nem engedi meg mert hihetetlenül fukar ember. Vannak ilyenek. Ez a természete nem új keletű. Biztos vagyok benne, hogy megismerkedésetek első napjától ilyen volt, csak te nem láttál rendesen a rózsaszín ködtől.

Egyébként ismerek ilyen férfit. Ő sem engedett meg semmit a feleségének, mondván hogy ártalmas. A végén már a wc papírt is kiadagolta, hogy mennyit lehet használni, mert szerinte az asszony sokat használt el. Azt hiszem ez volt az a pont amikor az asszony beadta a válópert.

2012. szept. 16. 14:21
 19/31 A kérdező kommentje:

Igen másban is tényleg ilyen hogy összeesküvéselméletei vannak. Pl étterembe nem ehetünk mert ott ki tudja mit tesznek bele meg másnál se amit főz nem ehetjük meg. Ha valakitől kapunk valami sütit ilyesmit ki kell dobni.de ezt kivéve amúgy rendes ember és szeretem csak zavarnak ezek a dolog.

A pénz úgy van hogy közös szamla kettőnk nevén van de csak 1 kártya van hozzá ami az ő nevén van ezért mindig ő veszi ki. Ad azért pénzt pl, érdekes ha ruhát szeretnék azt megveszi sőt ad rá hogy vegyek ha nem kérek akkor is. De az ilyen dolgoktol kiakad. Van már sok parfümöm amiket ugy kaptam karacsonyra a családtagoktól de nem hszanálhatom.

Meg kajában ilyen még nagyon.

2012. szept. 16. 14:22
 20/31 anonim ***** válasza:
Na, WC papír miatt én is kapom az ívet, de tényleg sokat használok :)
2012. szept. 16. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!