Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neketek engedi a férjetek hogy krémeket haszmljatok netán parfümöt vagy hajfestéket? Vajon miért nem engedi ezt meg egy férj? Körömlakkot enged mást semmit.
Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 13:54
1/31 anonim válasza:
Nem az a kategória,amibe beleszólhat.
2/31 anonim válasza:
Nekem meg is veszi ha kérem. Szereti ha igényes vagyok, és ahogy magának is megveszi a parfümöt, a borotva habot, így nekem is megveszi.
3/31 anonim válasza:
jézusom.
Alapból hozzá se mentem volna feleségül,nem vagyok szolga hogy megszabja mit csináljak,ez igazi birtokló viselkedés,elég gáz ha egy nő ennyire alárendeli magát egy férfinak. Nem sajnálom a nőt,az ő hibája hogy ezt eltűri.
4/31 anonim válasza:
Ha egy 13 éves kamaszlánynak nem engedik a szülei az teljesen normális. Na de egy felnőtt nő vagy.. az persze más kérdés lenne megint, ha nem te keresnéd meg rá a pénzt.
5/31 anonim válasza:
Nem gyakorol felügyeletet. Persze ha egy bizonyos parfüm nem tetszik neki, akkor nem forgatom vele a gyomrát, de ex cathedra letiltani mindenféle kozmetikumról - aznap látna utoljára.
A férjed mivel indokolja, hogy nem engedi? Fél, hogy emberi kinézeted lesz és "elszeret más"?
6/31 anonim válasza:
Nekem mindent "enged".Hajlakkal volt olyan hogy nem bírta a szagát azt lecseréltem egy másikra.De nem is szeretném hogy beleszóljon én szeretek adni magamra,és nem mondanék le erről.
7/31 anonim válasza:
A fent említett dolgokat ő veszi - krémből pl. ugyanazt használjuk. Egyedül körömlakkot nem hajlandó venni, mert fél, hogy mellényúl színben.
8/31 anonim válasza:
Persze, hogy "engedi". Nálam ha úgy van, még segít is befesteni a hajam.
Azért ez már durva, hogy ennyire megszabja a dolgaidat. Mivel indokolja?
9/31 anonim válasza:
Nem engedi???
Ezt sose értettem... ő a férjed, vagy az uralkodód? döntsük el...
10/31 anonim válasza:
Engedi? :DDDDDD merné ne engedni :D ez a kérdés egy vicc.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!