Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megtennétek, ha a párotok ezt kérné? Többi lent.
Nemtudom ti milyen kapcsolatban vagytok de pl nálunk ilyen nincs hogy nem nézhetek bele a párom telfonjába/facebookjába stb. Mi nem titkolunk egymás elől semmit ő tudja a jelszavam a facebookomba meg énis az övébe. (ennek ellenrére nem nézegetjük a másikét meg kutakodunk)
Ja és mielőtt még valaki azt hinné hogy ellenőrizgetjük egymást nem erröl van szo. Csak nincs mit takaradgatnom a másik elől. nameg azért is tudjuk egymasét mert együtt regisztraltunk.
Nagyon nagyon nyugtalanító ez a helyzet.
Én biztosan nem mutatnám meg. Nem azért, mert nem bízom benne, vagy van valami takargatnivalóm, hanem mert mindenkinek megvan a maga intim szférája... Ahogy én nem nézek bele a telefonjába, és nem kérdezem meg, hogy kivel beszélt éppen telefonon, ő nem nyúl bele a táskámba, nem ép be a facebookomba. Egy párkapcsolatban is szükség van magánéletre.
A Ti esetetekben a legszemélyesebb amit meg tudsz tenni jelenleg az, hogy telefonon beszéltek erről az egészről. Kérdezz rá kerek perec. Egy ilyen témát lehet szépen becsomagolni de értelme nincs (tudod, ez olyan mint egy rosszul sikerült étel. Kicsicsázhatod a díszítést, egy csomó időt el is vesződhetsz vele. Attól még előbb utóbb meg fogják kóstólni és rájönnek, hogy hiába a csomagolás/díszítés, ha az íze szar.)
Kitartás, ha sikerül valami remélem írsz.
21/L
Utolsó: nem értek veled egyet. Szerintem az az egészséges bizalom, ha nem tudjuk egymás kódjait, és nincs kitéve a telefon. Egyszerűen azért, mert nincs rá szükség. A megosztott jelszó is egyfajta megerősítés, amire otpimális esetben nincs szükség. Ha megbízok a páromban, akkor tiszteletben tartom a privát szféráját és nem törődöm azzal, hogy kivel sms-ezik, vagy kivel e-mailezik. Ha mondjuk a gépén megnyitva marad a facebook, akkor sem ülök le, hogy átböngésszem. Ha valami érdekel, rákérdezek, és természetesen én sem rejtegetek semmit. De szerintem nem jó, ha hozzáférünk egymás adatlapjaihoz és e-mail fiókjaihoz.
Azt is megértem, ha valakinek más a véleménye. Én nagyon nem vagyok féltékeny típus, hála az égnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!