Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyultok a mostani párotok exéhez?
Fura kérdés, de engem érdekelnek személyes tapasztalatok is. Én ugyanis abba a helyzetbe kerültem, hogy személyesen ismerem a mostani párom exét, sőt, már előbb is ismertem, mint magát a páromat, de csak akkor tudtam meg, hogy ő az exe, amikor párommal összekerültünk. Munkahelyről ismerem, nem sok szót váltottunk vele, szóval majdnem semmilyen kapcsolat sem volt köztünk.
Fordult már veletek elő olyan helyzet, hogy leendő párotok exével jóban voltatok, holott a párotokat még nem is ismertétek? Vagy esetleg most is jóban vagytok az exxel? Nekem ez nem menne, nagyon féltékeny emberke vagyok, nem is próbálkozok ilyesmivel:-) Érdekelne más emberek tapasztalatai is:-)
Én ismerem a barátnőm előző barátját és utálom,mint a szart. Sajnos a törzshelyemen lett most pultos. Állandóan arról beszél, hogy anno hogyan dugtak és arról kérdezget, hogy mi hogyan dugunk és olyan személyes hálószoba titkokat tud, amiket én is tudok, de nem lenne szabad, hogy más is tudja. Biztos csak azért dörgöli az orrom alá, hogy felb@ssza az agyamat, de a legjobb úton halad, hogy egyszer széttörjek a fején egy korsót. Korábban is ismertem ezt a srácot, akkor is utáltam, most is utálom.
22/F
én csak látásból ismerem a csajt...de nagyon unszimpatikus feje van (alapjáraton fintorog) és így nem is szívesen ismerkednék meg Vele...
N22
Nem ismerem ő(ke)t. Régen volt már kapcsolata a páromnak mikor összejöttünk, nem nagyon tartja velük a kontaktust.
Volt barátom exét viszont kedveltem, nagyon aranyos, jó fej volt. Ritkán láttuk, mert külföldön él, de ha hazajött, akkor több hétig itthon volt, így meg tudtam ismerni.
Én se kedvelem, velem se volt még ilyen, hogy az exeivel jóban legyek. Ő se találkozgat velük, tudja, hogy nem tűrném a dolgot.
Velem se volt még ilyen, kissé nagyot néztem, amikor kiderült, hogy egy emberről beszélünk, ráadásul már akkor együtt voltak, amikor vele dolgoztam. Az egészben az a fura, hogy nem is láttam a leendő páromat sose a csajjal, holott mindig elment elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!