Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti megtennétek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megtennétek, ha a párotok ezt kérné? Többi lent.

Figyelt kérdés
Gyanítom, hogy a barátom megcsalt, de szeretném biztosra tudni. Nem nagyon jut más az eszembe, mint hogy megkérem, mutassa meg fb-on, mit beszélt a csajjal. Ti megmutatnátok, ha ezt kérné tőletek a párotok?(elsősorban fiúkra vagyok kiváncsi, de lányok is válaszoljanak nyugodtan) Persze most abban a helyzetben gondolom, ha nem történt semmi, ha volt valami köztük akkor egyértelmű, hogy nem fogja akarni megmutatni. Vagy hogyan máshogy deríthetném ki biztosra? Beszéltem már vele erről egyébként, tagadja. 24/L
2012. szept. 11. 09:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Természetesen nem mutatnék meg semmit, de a párom soha nem is kérne ilyet.

Ha ennyire nincs bizalom, akkor abban a kapcsolatban valami már nagyon megromlott. Vagy kezdettől fogva rossz volt.

2012. szept. 11. 09:24
 2/19 anonim ***** válasza:
Facebook-on is lehet törölni az üzeneteket.
 3/19 anonim ***** válasza:

Persze, h tagadja.... Az egyik barátnőm úgy derítette ki, h megcsalná-e a párja, h csinált egy másik profilt. Meg beszélt vele egy talit, csak a talira a bnőm ment el, nem az a kitalált profil. Így nem kicsit bukott a gyerek.

Vagy ülj mellette és próbáld megjegyezni a jelszavát, vagy úgyis ismered a billentyűzetet, látod, h hova pötyögök és gondolkozz, h milyen szó, szám lehet.

4/19 A kérdező kommentje:
igen, ezen én is sokat gondolkozom hogy nagyon rosszat jelent, ha már ennyire nem bízom benne, akár megcsalt, akár nem :S mégis biztosra szeretném tudni.
2012. szept. 11. 09:27
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

A féltékenység csúnya betegség. Sok minden megrontója. Teljesen mindegy, hogy okkal, vagy ok nélkül vagy féltékeny. Persze,a bizonytalanság meg elviselhetetlen.

Az egyetlen jó megoldás, ha leültök és nyugodtan, őszintén átbeszéltek mindent. Részletesen elmondod a kételyeidet és részletesen kikéred a véleményét a kapcsolatotokról, az érzelmeiről irántad. Ha a párod egy őszinte beszélgetésre sem hajlandó, akkor nem sok értelme folytatni. Ha fontos vagy neki, akkor bizonyára meg tud és megis fog győzni Téged kételyeid oktalanságáról.

2012. szept. 11. 09:36
 6/19 anonim ***** válasza:

Ez az kémkedjél törd fel a fiókjait lesd ki, forgasd ki a zsebeit stb.. igy kell csinálni LoL

MI A FRANCNAK VAGY VELE?? TARTSÁL KUTYÁT!! XD

2012. szept. 11. 09:41
 7/19 A kérdező kommentje:
Külföldön van most egész hónapban, úgyhogy még egy ideig nem tudunk személyesen beszélni. Beszéltünk erről (egy csaj nagyon félreérthető üzenetet posztolt ki a fb üzenőfalára), de cseten ilyet nem lehet megbeszélni. Fontos vagyok neki, mert haza akart jönni, hogy meggyőzzön. Tudom, hogy ki tudná magyarázni magát.
2012. szept. 11. 09:43
 8/19 A kérdező kommentje:
utolsó, nem ilyenre gondoltam, hanem hogy mit kérdezzek tőle, hogyan tudnánk ezt megbeszélni.
2012. szept. 11. 09:46
 9/19 anonim ***** válasza:
én nős vagyok,nincs titkom a feleségem előtt én tudom az ő jelszavát,ő tudja az enyémet bármikor hozzá férnénk egymás fb-jához de ha bár mikor is kérné mit beszélek ujj ismerősökkel vagy ex barátnőkkel mutasam meg gondolkodás nélkül megmutatnám,bár mit amire kiváncsi,és persze ebből nem volna harag met egy kicsit jól is esik ha féltékeny bizonyos keretek között,egyébként ha nem mutatja meg van hozzá program amivel fel lehet törni,akkor csináld meg a tudta nélkül......
2012. szept. 11. 09:51
 10/19 anonim ***** válasza:

Az én párom is alapjába véve nagyon féltékeny természetű. Kapcsolatunk kerdetén azonnal belémkötött, majd felrobbant, ha csak rá mertem nézni más nőre is. Megértettem, mert tudtam, hogy előttem mennyit csalódott a férfiakban.

Én kezdeményeztem hosszú beszélgetéseket és lassan, fokozatosan elértem, hogy ma már maximálisan megbízik bennem.

Tudom, lehetetlen megfogadni, de csak azt tudom tanácsolni: Ok nélkül ne láss rémeket, légy türelmes!

Én is szoktam a neten szórakozásból flörtölni, de soha nem csalnám meg a páromat. Ha pedig valaki megcsalja a párját az meg bizonyára nem kíván önként magyarázkodni, csak ha számonkérik.

2012. szept. 11. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!