Megtennétek a párotok kedvéért, hogy nem mentek el osztálykirándulásra?
Figyelt kérdés
Mert tudom hogy nem örülnek neki!2010. ápr. 16. 22:18
1/22 anonim válasza:
Ha azt az időt vele tölthetném, akkor szerintem megtenném, igen.
2/22 anonim válasza:
Jelenleg nem, ha erre egy fél éve kellett volna válaszolnom vagy egy éve, akkor minden további nélkül.
3/22 anonim válasza:
Ha lenne párom
nem mennék el osztálykirándulásra
4/22 anonim válasza:
Mért nem örülne a párod, hogy elmennj az osztályoddal kirándulni?
Ha még iskolába járnék, és ilyet kérne tőlem a párom, mondanám neki, hogy bocs, de elmék a kirándulásra, ha ez téged zavar, akkor azt tudom sajnálni.
Nem csak a párod létezik a világon, más jellegű kapcsolatokra is szükséged van, és egymás nélkül is tudnotok kell lélegezni, bulizni, jól érezni magatokat.
Szerintem mennj el arra az osztálykirándulásra, és érezd jól magad! Majd esténként felhívod egy 5 percre.
27L
5/22 anonim válasza:
Nem. Párom kompromisszumképes, hálistennek, én mindig azt mondom, h együtt döntünk, de ha valami abnormális dolgot talál ki, ami velem kapcsolatos, akkor én döntök, aztán majd feldolgozza. Mekkora marhaság, h miatta ne menj osztálykirándulni. Miért? Együtt lesztek még sokáig, csomó időtök lesz még. Ha meg "nem enged el", akkor tojd le a fejét, nehogy már korlátozzon! Hacsak nem valami nyomós indok, pl beteg, vagy depis vlmi miatt, stb...
6/22 anonim válasza:
Én nem mehettem kirándulni mert azt hitte hogy egy ringyó vok hogy ott megcsalom!
Sajna kihagytam a kirándukást!
7/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó és azóta is együtt vagytok?
2010. ápr. 16. 22:36
8/22 anonim válasza:
Együtt vagyunk azóta is!
3év 8hónapja!
9/22 anonim válasza:
Dehogy tenném meg. Ki ő, hogy beleszóljon ebbe??? Osztálykirándulások mindig felejthetetlen élmények. Mégis miért nem örülne??? Nyaralni is elmennék nélküle. Irtózom a betegesen féltékeny emberektől. Mire jó ez? Nehogymár ezért kihagyd!
10/22 anonim válasza:
Ki ő? Elvileg életed szerelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!