Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok ismerkedne, csajozna?
Figyelt kérdés
A barátommal már lassan 2 éve együtt vagyunk,neten ismerkedtünk meg és távkapcsolatba élünk. Az elmúlt félévbe szinte az összes exbarátnője feltünt,meg más nők is. A viták többnyire ebből adódtak, mivel nekem nagyon rosszul esnek ezek. Megtudtam,hogy most legutóbb amikor összekaptunk valamin ő egyből ráírosgatott nőkre pl egy volt csajára aki nemrég szakított a párjával. El is kérte a számát.Ennek a volt csajának a legjobb barátnőjével is beszélgetett,hogy nem-e bánja ha udvarolna neki meg iylenek. Illetve egy másik leányzóval.Rá azt válaszolta barátom, hogy nála szintén van párja,csak ott nincsen mindig minden rendben. Ti hogy reagálnátok ezekre? nem tudok már benne bízni,csak rossz mert én még szeretem és hiányzik.24/L 30/F2012. szept. 10. 12:45
1/2 anonim válasza:
szerintem hagyd ott,hogy megijedjen
es talan akkor eszbe kap,hogy mit veszitett.
te pedig legy eros
2/2 anonim válasza:
Arra van szükséged, hogy esetleg az egész életed így teljen el vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!