Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom miért mondja el nekem, ő hogyan nem csajozna?

Figyelt kérdés

a boltban elmentünk egy hostess mellett.

erről jutott eszébe,és elkezdi nekem (a párjának) mondani, hogy ő ha egy szép lányt lát, nem meri megszólítani nem is tudja hogy ismerkedhet meg vele és milyen érdekes, hogy ezt most is így érzi 30 felett.

az egy dolog, hogy de jó, milyen nyílt és őszinte, de miért jut ilyen az eszébe, hogy megszólítani, meg ismerkedni...

vagy én látok bele dolgokat?

2012. máj. 6. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

:D:D:D

Elméletileg...szerintem elméleti síkon mondta.

Én is mondtam épp a napokban a páromnak, hogy foglalmam sincs, hogyan kell "pasizni", vele vagyok 5 éve, kiestem gyakorlatból...(benne se voltam :D)

2012. máj. 6. 22:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt így elmondja neked, valószínűleg esze ágában sincs félre lépni, hisz akkor leleplezné magát. Ne aggódj ez miatt.
2012. máj. 6. 22:10
 3/7 A kérdező kommentje:

ó

ez 2 éve történt

mostanában meg már mindenben leplezi magát :(

szóval aggódhatok

2012. máj. 6. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a kérdésed ma már nem igazán aktuális, 2 év sok idő, rengeteg dolog változhatott kettőtökben és kettőtök között.
2012. máj. 6. 22:21
 5/7 anonim válasza:
Szerintem unt téged, és vágyott más nők társaságára, de amúgy kb csak ezért gondolkodott ezeken! Ha meg így volt elég buta, hogy ezeket pont előtted mondta!
2012. máj. 8. 01:28
 6/7 A kérdező kommentje:

Nekem is olyan érzésem volt akkor, hogy mellettem simán nyitott más nők felé, ami azóta sem múlt el, tehát bennem még mindig aktuális ez a kérdés.

Tekintve, hogy azután volt még pár ilyen "beszólása"

mára meg már tudja, hogy ez nekem nem esik jól. és inkább magában jegyzi meg a hasonlókat (dehát az arcára van írva, mit gondol)

Sőt. azóta rosszabb lett. már szemez, flörtölget is.

sőt, nem érezteti, hogy szeretne.

szóval rosszabbodott a helyzet. és az volt a legeslegelső ami rosszul esett tőle.

2012. máj. 8. 17:07
 7/7 anonim válasza:
Hát ez sajnálatos! Örüljön az ember, a mai világba, hogyha van egy nő vagy egy férfi aki szereti és elviseli stb... de van aki túl messzire megy, és lehet, hogy már nem is szeret! Nehéz otthagyni a másikat, de ha valaki látja, hogy neked nem jó akkor változtatni fog, vagy megteszi a lépést és elhagy! Szerintem ez lenne a normális! :( állítsd kész tények elé, néha vezet valahova, de lehet csak még rosszabb lesz! beszéljétek meg! de lehet ha te hagynád el ha sikerülne akkor lehet jobban járnál, és találnál mást aki megbecsül és foglalkozik veled! :)
2012. máj. 9. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!