Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért mondja el nekem, ő hogyan nem csajozna?
a boltban elmentünk egy hostess mellett.
erről jutott eszébe,és elkezdi nekem (a párjának) mondani, hogy ő ha egy szép lányt lát, nem meri megszólítani nem is tudja hogy ismerkedhet meg vele és milyen érdekes, hogy ezt most is így érzi 30 felett.
az egy dolog, hogy de jó, milyen nyílt és őszinte, de miért jut ilyen az eszébe, hogy megszólítani, meg ismerkedni...
vagy én látok bele dolgokat?
:D:D:D
Elméletileg...szerintem elméleti síkon mondta.
Én is mondtam épp a napokban a páromnak, hogy foglalmam sincs, hogyan kell "pasizni", vele vagyok 5 éve, kiestem gyakorlatból...(benne se voltam :D)
ó
ez 2 éve történt
mostanában meg már mindenben leplezi magát :(
szóval aggódhatok
Nekem is olyan érzésem volt akkor, hogy mellettem simán nyitott más nők felé, ami azóta sem múlt el, tehát bennem még mindig aktuális ez a kérdés.
Tekintve, hogy azután volt még pár ilyen "beszólása"
mára meg már tudja, hogy ez nekem nem esik jól. és inkább magában jegyzi meg a hasonlókat (dehát az arcára van írva, mit gondol)
Sőt. azóta rosszabb lett. már szemez, flörtölget is.
sőt, nem érezteti, hogy szeretne.
szóval rosszabbodott a helyzet. és az volt a legeslegelső ami rosszul esett tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!