Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt mondja nekem, hogy kiégtek...

Azt mondja nekem, hogy kiégtek az érzései. Mit tegyek akkor?

Figyelt kérdés

1,5 éve vagyunk együtt. Egy éve áprilisban ismét ilyen érzése volt. Valahogy alábbhagytak az érzései és nem érzett annyira erős szerelmet. S akkor aztán elbeszélgettünk és valahogy rájött hogy ez csak valami fáradtság vagy nem is tudom, hogy mi volt az ő részéről. Akkor derült ki hogy el kell mennem külföldre dolgozni és emiatt volt neki előtte ilyen védekező mechanizmusa talán, ami miatt ezt érezhette. Így fejtettük meg anno. Talán akkor nagyon félt, hogy mi lesz velem kint hogy pasizok-e be stb.

Most már itthon vagyok már egy jó ideje (nyár végén jöttem meg) viszont most megint ilyen érzése lett. Egyik percről a másikra (buliban) hirtelen kedvtelen lett és azt mondta, hogy nincs semmihez se kedve. Semmi nem motiválta, nem érzett késztetést arra, hogy megöleljen. S amikor elmentünk a szórakozóhelyre ott olyanok voltunk a társaságunkban, mint két idegen. Talán egy másik asztalnál ülő férfihoz is több közöm volt ott idegen szemmel nézve, mint ő hozzá. Annyira semmilyen volt.

Aztán tegnap már egy kicsit javult a helyzet, de még mindig azt mondja, hogy olyan semmilyennek érzi a hangulatát. Most már azt mondta, hogy jól vagyunk, szép és jó minden, de ő csak úgy van.

Most ez akkor mi a bánat? Mi ez a "csak úgy vagyok"?

Hát a f.szomba...velem senki ne szórakozzon!

Nektek mi erről a véleményetek? Volt már valami hasonló tapasztalatotok? Mi lett belőle?

Köszi.

L

2012. ápr. 23. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Az één szerény véleményem,hogy már az első alkalommal meguntam volna a hangulatváltozásait.Ha szeret akkor ne mondjon ilyen butaságokat.Ha nem szeret akkor meg ne fecséreljük egymás drága idejét.

Én most leülnék vele,és rákérdeznék,hogy mit is érez irántam.Ha azt mondaná,hogy nagyon szeret,de most rossz hangulatban van,akkor rendben,átvészeljük a dolgot.

Ha azzal jön,hogy fogalma sincs mit érez irántam,kiégtek az érzései felém,akkor azt mondanám,hogy "rendben! Nekem is kiégtek.Szerintem itt az idő,hogy útjaink szétváljanak".Majd szakítanék vele. A szerelem nem így működik,hogy egyik hónapban odavagyok érte a másikban kiégek mellette.

2012. ápr. 23. 11:39
 2/7 A kérdező kommentje:

Én megkérdeztem tőle hogy mi van "nem tudja". Szóval ja. Viszont ma meg már ugyanúgy viselkedett, mint ahogy rendesen szokott. Szóval emiatt nem tudom. Én viszont nem akarok csak úgy "ellenni" egy kapcsolatban. Vagy szeressen, vagy "csá".

Nem értem én ezt. Amúgy én szeretem őt, meg valahogy én is azt érzem, hogy ő is szeret engem, csak nem tudom hogy mi ez a sz@@r nála.

2012. ápr. 23. 11:43
 3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy depressziós.
2012. ápr. 23. 11:53
 4/7 anonim ***** válasza:
1,5 éve vagytok együtt és már tavaly áprilisban is így érzett....szerintem vakvágányon volt és van is régóta a kapcsolat...
2012. ápr. 23. 12:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is depressziós.

Nálunk ugyanez volt, de nem miattam volt rossz hangulata én csak a szenvedő alanya voltam. Mi majdnem elváltunk, azóta rendeződött, rájött hogy nem akar minket elveszíteni. De mi már házasok vagyunk,amit az ember nem rúg csak úgy fel. De ha ezt akkor játssza amikor még csak járunk, hát biztos otthagytam volna.

2012. ápr. 23. 12:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Még annyit, hogy én iszonyúan szenvedtem, mert imádom a férjem, és egy kapcsolatban bizony az egyik fél mindig jobban szereti a másikat, ezt a békát le kell nyelni. Szóval én a végsőkig harcoltam érte és még az utolsó pillanatban észbe kapott. De most leszünk egy éves házasok, nem egy húszéves történet a miénk sem. Azóta nagyon boldogok vagyunk én még mindig szerelmes, mint egy kamasz. :))
2012. ápr. 23. 12:29
 7/7 anonim válasza:
Lehet azt akarja, hogy szakíts vele mert ő nem tud, vagy lehet, hogy tett valamit amit megbánt, nem akarok hülyeséget mondani, de én velem is volt ezaz érzés, és szakítottam is a leányzóval! de ez a jobbik eset, ha nem szívatod a másikat, de amúgy tényleg van ilyen, hogy az érzései elillannak, nincs semmi változás vagy pörgés vagy semmi extra egy kapcsolatba akkor is szokott hasonló lenni! :S
2012. máj. 10. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!