Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi ez az érzés? Mitől van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az érzés? Mitől van?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy lánnyal a tavasz folyamán, kb. 10x találkoztunk egymással és minden volt köztünk. Majd mondta, hogy ne folytassuk ezt a köztünk lévő dolgot, nem örültem neki, de elfogadtam.

Azóta összejött valakivel és Facebookra posztolgatnak az új barátjával közös képeket.

Amikor ezeket a képeket látom, akkor nagyon rossz érzés fog el. Meghasad a szívem és fájni kezd a hasam.

Mitől van ez?

21/F

2012. szept. 4. 19:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Féltékenység a neve. Egyszerű, ne nézegesd az oldalát.
2012. szept. 4. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
beleszerettél!!
2012. szept. 4. 19:48
 3/8 anonim ***** válasza:
féltékenység. ha nem lesz barátja a csajnak próbálkozz be!
2012. szept. 4. 19:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Most akkor féltékenység vagy beleszerettem?
2012. szept. 4. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=nUebaQPniJo

Pl. Amugy lehet elöte már szerete a fiut csak nem mondta el meg ilyen. meg atól fog el az érzés mert ott hagyot de másal összejöt. és még szereted valszeg. 16/F

2012. szept. 4. 19:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz. :( Nem tudom mikor fog elmúlni.
2012. szept. 4. 19:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Tiltsd le, töröld ki, akkor nem látod a képeit.
2012. szept. 4. 19:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem tartom valószínűnek, hogy beleszerettél, mert szerintem ahhoz kicsit több idő kell. Bár biztos ez is emberfüggő.

Lehet, hogy csak simán féltékeny vagy, azzal meg nem lehet mit csinálni, keress magadnak valaki mást, és tényleg ne nézegesd a lány képeit. (A letiltás talán túlzás, de le tudsz iratkozni, és akkor nem látod az új postjait.)

Sok szerencsét :)

2012. szept. 4. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!