Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy komolyabban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy komolyabban vegyenek? Hol érdemes normális férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

A helyzet, hogy visszahallottam ismerőstől hogy sokak szerint szép és csinos vagyok, erős szexuális kisugárzással, de nehezen fogok boldogulni mert ha egy pasi meglát rögtön arra fog gondolni. Ahányszor pasival összetalálkozom, látom beindul, legtöbbjük rögtön azt akarja.:( Annak ellenére hogy voltak akik elismerték okos vagyok. Hozzá teszem nem öltözöm és nem viselkedem kihívóan, alig sminkelem magam ha igen csak szolidan. Ezt a kisugárzás dolgot meg már átoknak érzem. Szeretnék egy kedves, megértő, szerető férfit, de én is tudom ha egy pasi beindul akkor eszét veszti, agyát eldobja. Mit tegyek hogy valaki túl lásson ezen? Máshol kéne keresgélnem? Nem vagyok könnyen kapható sem, komoly témák is érdekelnek amikről szívesen beszélgetek is.

Köszönöm előre is!

2012. aug. 31. 22:31
1 2 3 4 5 6
 51/52 A kérdező kommentje:
20-30 közötti vagyok, kedves érdeklődésed.
2012. dec. 7. 21:14
 52/52 anonim ***** válasza:

Így már sokkal könnyebben tudok erről nyilatkozni,hiszen én is ebbe a korosztályba tartozom. :) Igen úgy érzem,rossz helyeken keresgélsz,vagy csak rossz embereket nézel ki magadnak.Akiknek külsőre van kisebb hibájuk,azokat se zárd ki szerintem egyből a dologból.Ebben a korosztályban vannak egész sokan,akik okosak én úgy vettem észre,és barátnője csak nagyon kevésnek van.Én pl. egyetemre járok Budapesten és az itt levő velem egy idős srácok között némelyik elég komoly,és normális értékrendekkel rendelkezik. :) Ezek a srácok már tudják kontrollálni is magukat,nem ilyen beindul és nincs megállás típus.Velük nagyon komoly dolgokról is lehet beszélgetni,mert van fogalmuk róla,és érdekli őket mások véleménye is.Csak ugye ők nem az a típus,akik a hölgyeknek a legfeltűnőbbek lennének,bár azért pár jól is öltözködik közöttük nincsen velük semmi gond,csak szimplán a csajok valamiért nem érdeklődnek irántuk.Persze az egyetemeken is vannak ilyen ostobák meg szépfiúk,de ők úgyis kipottyannak hamar innen. :)

Elkalandoztam egy picit a kérdéstől,tehát igazából bárhol találhatsz ilyeneket,csak ne mindig a legfeltűnőbb és legjóképűbbeket nézd ki magadnak,ne az izmok legyen a legfontosabb meg a tökéletesség.Elnézést,ha te nem ilyen vagy de mivel nem ismerjük egymást,így csak ezekre tudtam gondolni így elsőre. :) Internetes társkeresőkön,utcán,közlekedési járműveken,egyetemeken és még sorolhatnám mennyi helyen lehet találni.

21/F

2012. dec. 7. 21:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!