Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy komolyabban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy komolyabban vegyenek? Hol érdemes normális férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

A helyzet, hogy visszahallottam ismerőstől hogy sokak szerint szép és csinos vagyok, erős szexuális kisugárzással, de nehezen fogok boldogulni mert ha egy pasi meglát rögtön arra fog gondolni. Ahányszor pasival összetalálkozom, látom beindul, legtöbbjük rögtön azt akarja.:( Annak ellenére hogy voltak akik elismerték okos vagyok. Hozzá teszem nem öltözöm és nem viselkedem kihívóan, alig sminkelem magam ha igen csak szolidan. Ezt a kisugárzás dolgot meg már átoknak érzem. Szeretnék egy kedves, megértő, szerető férfit, de én is tudom ha egy pasi beindul akkor eszét veszti, agyát eldobja. Mit tegyek hogy valaki túl lásson ezen? Máshol kéne keresgélnem? Nem vagyok könnyen kapható sem, komoly témák is érdekelnek amikről szívesen beszélgetek is.

Köszönöm előre is!

2012. aug. 31. 22:31
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:

Próbálom értelmezni amit írsz..És válaszolni legjobb "tudásom'' szerint.

Valahogy sejtettem hogy az jön ki biztos bennem van valami riasztó. Képzeld, évekig magamban kerestem a hibát, biztos az én hibám, van bennem valami rossz dolog. Bújtam a magazinokat, beszélgettem srácokkal, hogy mi az ami a pasikat idegesíti a nőkben ill. zavarja. Én mindig próbáltam eleget tenni ezeknek, hogy elég okos legyek, sokat olvassak, kedves legyek, lehessen velem bármiről beszélgetni, ne legyek hisztis, megértő legyek, türelmes..Mégse jött össze. Akit tudtam mindenkit, még pasikat is megkérdeztem, mi baj van velem? Mondtam hogy nem akadok ki. Vagy köntörfalaztak vagy azt mondták semmi baj nincs velem.

Volt olyan hogy egy csalódás után azon gondolkoztam, hol rontottam el? De nem találtam semmit magammal kapcsolatban. Legalább 3 embernek elmondtam a történteket, kérdeztem mi lehetett a hiba amit elkövettem, de őszintén, azt mondták semmi, a pasi nem érdemelt meg engem.

És most figyelj! Miközben azon görcsölök hogy semmi idegesítő vagy zavaró dolog ne legyen bennem, közben azt veszem észre nálam sokkal gázabb csajoknak, igazi hisztérikáknak van pasija, akik meg mindent megtesznek hogy kiengeszteljék őket. Van egy nőismerősöm, nem is szép, nem is valami okos, de hisztis, és mégis nemrég elvette egy tök helyes, sportos jómódú pasi aki viszi el mindenhova mégis olyan hülyeségekért cs.szegeti szegény srácot amiket én fel se vennék, ilyennel hogy mikor party van náluk hova tegye a kerti széket meg jajj ne oda meg mit csinálsz már, és a srác kénytelen kibékíteni. Persze beszélik a srácnak nincs önbizalma és neten ismerték meg egymást. A csaj akit elvett kétszínű is, szinte mindenkit kibeszél de mikor megjelenik akit kibeszélt máris belevigyorog a képébe. Mindenkinek dicsekszik mikor hol voltak nyaralni, luxus nyaraláson.

Másik nőismerősöm szintén nem szép és buta is, idegbeteg, de hozzá képest milyen jóvágású férje van. :(( Pedig olyanokat megtesz vele is, nem is értem.

Gáz csajoknak is vannak pasijaik, van úgy hogy jók is, közben tépem magam miben vagyok hibás.

Volt olyan pasi akivel tök jól elvoltunk (én úgy éreztem), akármiről el tudtunk beszélgetni, ő is elismerte milyen jártas vagyok sok mindenben, hogy érdekes vagyok, vonzó, szép. Mégis csak mert nem feküdtem le vele rögtön lecserélt egy nálam butább és kevésbé szép nőre majd egy hét nem jelentkezés után sztoikusan közölte e-mail-en hogy összejött egy nővel akivel minden téren kijönnek és nem az ő stílusa a várakozás.

Mikor meg nemet mondtam arra hogy lefeküdjünk (alig ismertem, háromszor randiztunk, netről ismertem meg), azzal jött szerinte ezzel is meg lehet ismerni egymást és hogy tudni szeretné milyen velem a szex. Egy idősebb nőismerősöm azt mondta szerinte tutira nem feleséget vagy komoly b.nőt keresett, hanem szeretőt..

Pedig nem a nők tekintik ezt úgy hogy ''fizetség'' az érdeklődésért cserébe, hanem a pasik várják el hogy legyen min. 2. vagy 3. randi után.

Azt meg ne mondja senki, hogy attól még hogy két ember ismerkedik, akkor már rögtön kell hogy legyen szex.

És lehet természetes hogy egy pasi ha meglát egy jó nőt arra gondol, de mi emberek vagyunk, nem állatok akik ne tudnának uralkodni magunkon, vannak érzéseink, értelmünk.

Vannak fiú rokonaim akik mondták hogy szokták kibeszélni baráti társaságban fiúk a csajokat, k.rvának nevezték azt aki rögtön lefeküdt valamelyikükkel.

Szinte mindenki ezt mondja, pasi aki kapcsolatban él, idősebb nőismerőseim, hogy nem szabad rögtön és a pasik ezt szeretik is ha egy nő nem adja rögtön oda magát, mert akkor értékes és nem könnyen kapható, meg kell küzdeni érte. Merthogy amiért az ember megküzdött azt jobban megbecsüli. Állítólag tartósabb lesz a kapcsolat ha a nő nem fekszik le rögtön a pasival.

Fura hogy pasik akikkel próbálkozom, pont nem ezt mondják, elvárják rögtön feküdjek le velük, ha nem kapják meg odébb állnak és keresnek könnyebben kaphatót. A szélhámosokról annyit, hogy egyáltalán nem adok okot arra, hogy ígérgessenek, rögtön ezzel kezdik. Hallottam egy pasiról aki ál társkeresőzött, azt tapasztalta a nők nagy része tényleg társat keres, a pasik nagy része szórakozni akar akkor is ha mást mond. Hisz ha mind bevallanák hogy szórakozni akarnak lemaradnának sok kalandról.

Netről ismertem pár ilyet, azzal kezdte ő komolyat keres, neki mennyi csalódása volt, milyen hűséges típus stb., aztán mikor találkoztunk egy idő után rá akart térni a lényegre, menjek fel hozzá, mikor mondtam ez korai, abban a pillanatban megváltozott a viselkedése majd lassan fel is szívódott.

Nem kell rögtön örök hűséget esküdnie egy pasinak egy olyan nőnek, akit alig ismer. Hiszek abban hogy nem minden pasi ösztönlény, ha meg is lát egy csinos nőt érezheti hogy bizsereg de ne arra gondoljon rögtön. Én azt vallom ha valaki komolyat szeretne hagyjon időt a megismerésre, egy nőt ne csak élvezeti ''eszköznek'' tekintsen, egy agy és érzelem nélküli testnek..Hanem embernek akinek vannak érzései, igényei. Egy pasinak tudnia kellene várni.

Ezzel szemben hiába vagyok kedves, türelmes, rendes, úgy érzem korrekt vagyok mégis átvernek. Már azért cs.sznek le ismerősök hogy túl rendes vagyok. Vagy azért ha valamit túl reagáltam.

A szexnek olyan dolognak kellene lennie, ami kölcsönös tiszteleten, szimpátián, mély szerelmem, szereteten alapul, önzetlenségen, odaadáson..Nem arról hogy alig ismeretség után és mert nem tudok uralkodni az ösztöneimen, máris szexuális kapcsolatot létesítek az illetővel..Akivel semmi sem biztos, hisz ha nem volt jó azért dobhat, ha jó is volt akkor azért mert úgy nem jelentek semmit, nem kötődik érzelmileg.

Lefeküdni bármelyik jó nővel lehet, nem? De hosszútávú kapcsolatot nem minddel. Ahhoz az kell a 2 ember ismerje egymás értékeit, harmóniában legyenek egymással. Ha igazán vonzódnak egymáshoz, akkor a szexnek is működnie kell (az igényeket meg megbeszélik), főleg ha megvan az érzelmi biztonság. Mert legtöbb nőnek kell az érzelmi biztonság.

Ezzel szemben azt látom, igen tetszünk egymásnak, jól nézel ki szimpi vagy, menjünk fel hozzám, vagy ha egy randi volt akkor utána ha nem akkor nem is nő a nő akkor majd jön más..

Bocsánat mert hosszú lett, nem szokásom ennyit írni vagy beszélni, aki akarja elolvassa.

2012. szept. 2. 19:51
 22/52 A kérdező kommentje:

#19-nek még:

Pont itt GYK-n olvastam valaki azért megy prostihoz mert ha ahhoz megy és meghívja italra tuti lesz szex mintha olyat hívna meg aki pénzbe is kerül de mégse lesz szex belőle.

2012. szept. 2. 19:52
 23/52 A kérdező kommentje:

Köszönöm #20!! Végre valaki aki megértő!!

Itt olvastam valaki ismert egy lányt aki nem volt olyan szép, de olyan tüzes fekete szemei voltak hogy ahány pasi meglátta mind csak lefeküdni akart vele pedig szegénykém komoly kapcsolatot szeretett volna egy rendes férfival de sokszor csalódnia kellett. :((

Reméltem ha külön kérdést nyitok valakik próbálnak tanácsot adni, vigasztalni..

2012. szept. 2. 19:55
 24/52 A kérdező kommentje:

Másik meg hogy sokan itthon, meg külföldön azt hiszik a magyar nők szépek és könnyen kaphatók..Egy részükre igaz lehet, de sem én, sem pedig a baráti nő társaságom nem ilyen. Szép, normális, kedves csajok a barátnőim. Mégis úgy érzem sokszor úgy kezelnek minket mintha mi is azokhoz a r.bancokhoz tartoznánk. Szidják a magyar nőket mekkora k.-k, de ha akad köztünk aki nem olyan, nem adja magát könnyen, akkor az már prűd és akkor az nekik a baj.

Nem mindenkinek szól a beírásom, akinek nem inge ne vegye magára.

2012. szept. 2. 20:05
 25/52 anonim ***** válasza:
46%

Az egyetlen dolog amire minden kihegyeződik az a szex.

Te nem adod magad hamar. Ez nem olyan nagy baj.

De akárkinek meséled el a dolgokat, hogy a hosszabb kapcsolataid hol rontottad el, szerinted melyik részt hagyod ki? A szexet.

Lehet annyira fadarab vagy, közömbös vagy ilyesmi, hogy nem jó veled, fejben és lélekben hiába vagy annyira megfelelő partner, ez így, fiatalon, nem fog működni.

Szerintem ezzel lesz a baj.

Vagy ismerkedj másokkal. Esetleg idősebbekkel, azt írtad ők azt mondják nem a szexre mennek. (Pedig amúgy de.)

2012. szept. 2. 21:39
 26/52 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem. Akárkinek nem mesélek a dolgaimról, csak a bizalmas barátaimnak, azokból nagyon kevés van, kb. 2-en vannak, nekik aztán mindent elmesélek tudom nem ítélnek el.

Pedig volt akivel jó volt, dicsérgetett is egyfolytában engem meg hogy milyen jó volt velem (gondolom a pasik ezen a téren nem kamuznak), mégis utána átvert, mikor kérdeztem mi baja volt velem azt mondta semmi csak rájött az előző nőjével akar lenni.

2012. szept. 2. 22:22
 27/52 anonim ***** válasza:

Ha minden más stimmel, akkor hazudhatnak a pasik is :)

A legfőbb dolog, hogy ne keseredj el!

Fel a fejjel és vágj bele az éjszakai életbe! Vagy a te személyiségeddel inkább a nappali életbe :)

2012. szept. 2. 22:47
 28/52 A kérdező kommentje:

#27:

Köszönöm a biztatásod, jól esik. Az is hogy valaki nem engem hibáztat és elismeri a pasik is lehetnek szemetek és hazugok..

Így is eléggé kijutott nekem az önvádlásból az évek alatt, mert a családtagjaim mindig azt mondogatták magamban keressem a hibát de hiába kerestem és kérdezgettem mindenkit egyenes választ nem kaptam vagy azt hogy semmi.

2012. szept. 2. 22:58
 29/52 A kérdező kommentje:
Azt figyeljétek meg, hogy a női magazinok tele vannak tippekkel a nő hogyan tegye boldoggá a pasit (ágyban, milyen vacsorával vagy programmal, stb.). De a férfi magazinokban egy szó se esik arról (ha tud valaki ilyet szóljon), hogy a pasi mit tegyen hogy a nő boldog lehessen mellette, vagy hogy a nőket mi idegesítheti a pasikban. Érdekes..
2012. szept. 2. 23:02
 30/52 anonim ***** válasza:

Na figyelj csak te lány. Arról van szó,hogy én is egy olyan pali vagyok, aki alapjában véve 90% ban a nő külsejére kíváncsi, és igazán a nemi vágy hajt elsődlegesen. De ezért vagyok férfi! Ezzel szerintem nincs semmi gond. Csak szerintem a nők spilázzák kicsit túl ezt a dolgot, ugyanaz, mintha a nők látják rajtad,hogy pénzes vagy, akkor "uh, mivan ha csak le akarja húzni a pénztárcámat" érzés. Ezek rossz előítéletek, nem minden esetben igaz.

A lényeg, én is ilyen vagoyk, hogy a nő külsejébe vagyok szerelmes, és ha te tényleg vonzó, szép ,természetes lány vagy, mert ez TE VAGY! akkor legyél rá büszke, örülj,ha valaki megdícséri a külső tuljadonságodat, ami ugyanolyan fontos, mint a belső, talán még fontosabb is, egy párkapcsoalt számára. De szóval én nem vagyok párkapcsolat párti, főleg csak nemi vágyat érzek nők iránt, de mégis például a nyáron találtam egy olyan nőt, aki iránt nemi vágy mellett éreztem mást is, sokkal többet. Szerelmes voltam a kedves mosolyába, a személyiségébe, a hangjába, az udvariasságába, megfogott na. És mégis csak annyit tudtam neki mondani, hogy nagyon szép vagy. Ebből meg a lelki előítéletek, klisé gondolkodás szerint mi jött le neki? Nem beszélget velem, csak a külsőmet dícséri ez a pali? Ez biztos, csak dugni akar velem, aztán kidobni"

Na, kb. ezt gondolhatta. Pedig nem igaz! Önzetlenül képes lettem volna szeretni, én úgy érzem. De elcsesztem. EZ van, már nincs pofám szólni hozzá. Nem ez a lényeg, ez magánügy, csak egy példa, hogy a férfiak máshogy gondolkodnak, és gyakran nem mutatják ki a legbelső érzelmeiket. Nem mindenki szemét, még ha elsőre annak is látszik, adni kell esélyt a nagyképübbnek tűnő fickóknak is, mert én is ilyen vagyok látszólag, pedig belül nem ez az igazság, tudok másmilyen is lenni, ha akarok, meg a nő is megérdemli.

Rengeteg lány álmodozik arról,hogy mi vőlna, ha szépek lennének, de nem azok, a férfiak feléjük sem finganak. Neked örülnöd kéne,hogy az vagy ami, és hogy rajonganak érted. Gondolom félsz, hogy mert a nők szépsége egy idő után igen múlandó, a lélek meg örök, ezért egy idő után elhagynának, és olyan valaki kéne neked, aki a belsődre is koncentrál, vagy főleg arra. Ez pedig nem biztos hogy így van.

Ami biztos, ez a párkapcsolat téma állati bonyoult, nagyon nagy lutri, kicsi az esély,hogy igazán boldog leszel, a párok sorra mennek szét pár hónap/ év után, ezek tények. Összejönni még csak tán nem is annyira durva, de megtartani már annál inkább.

2012. szept. 2. 23:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!