Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy komolyabban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy komolyabban vegyenek? Hol érdemes normális férfiakkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

A helyzet, hogy visszahallottam ismerőstől hogy sokak szerint szép és csinos vagyok, erős szexuális kisugárzással, de nehezen fogok boldogulni mert ha egy pasi meglát rögtön arra fog gondolni. Ahányszor pasival összetalálkozom, látom beindul, legtöbbjük rögtön azt akarja.:( Annak ellenére hogy voltak akik elismerték okos vagyok. Hozzá teszem nem öltözöm és nem viselkedem kihívóan, alig sminkelem magam ha igen csak szolidan. Ezt a kisugárzás dolgot meg már átoknak érzem. Szeretnék egy kedves, megértő, szerető férfit, de én is tudom ha egy pasi beindul akkor eszét veszti, agyát eldobja. Mit tegyek hogy valaki túl lásson ezen? Máshol kéne keresgélnem? Nem vagyok könnyen kapható sem, komoly témák is érdekelnek amikről szívesen beszélgetek is.

Köszönöm előre is!

2012. aug. 31. 22:31
1 2 3 4 5 6
 11/52 omba ***** válasza:

Nem lehetsz te abban biztos, hogy ki mire gondol rólad, engem csomó nagyon helyes kisasszony vesz körül, tudom, hogy jó nők, de valahogy nincs ebben szexualitás.

Amúgy meg ne zökkenj ki az előnyös külsőd által kiváltott reakcióktól, - az okosságodat told előre!

2012. aug. 31. 22:45
 12/52 A kérdező kommentje:
Egyet értek a 9.-ik válaszolóval. :(( De ha meg semmilyen szürke veréb lennék semennyi kisugárzással észre se vennék hogy vagyok..
2012. aug. 31. 22:46
 13/52 anonim ***** válasza:
0%
Kezdj szüzekkel, azok úgyis játsszák a hős szerelmest.
2012. aug. 31. 22:51
 14/52 anonim ***** válasza:
27%

Nincs itt semmi átok. Ha egy pasit megérintesz akkor meg akar majd ismerni amellett hogy meg akar dugni. Különben meg emberismeretből láthatod hogy mit akar.

Itt is találhatsz normális fiút bár ez zsákbamacska.

Én azért megnéznék rólad egy fotót ha szabad, kölcsönösségi alapon, mert kíváncsi vagyok a külsődre és a kisugárzásodra is, ha nem baj. :)

25F

2012. szept. 1. 01:30
 15/52 A kérdező kommentje:
Utolsó: pont hogy jobb szeretném ha először megismerne nem rögtön azt akarná. Hallottam olyan dumát ''de hát utána is lehet beszélgetni''. Nem, ezentúl ha valaki csak azt akarja elhajtom. Tanácsot kérni jöttem ide nem ismerkedni.
2012. szept. 1. 14:43
 16/52 anonim ***** válasza:
Ismerkedhetnél chat oldalakon is gyalogló chat az nagyon jó a régi verzió, csak nem szabad azokkal szóba állni akik az 5 dik mondatban rákérdeznek a szex dolgokra. Én a szerelmemet ott ismertem meg 1 éve és nagyon aranyos volt nem is kérdezett semmit szex témában. Írtam vagy 30
2012. szept. 1. 15:56
 17/52 anonim ***** válasza:
nak vissza de ő volt csak aki úgy írt mint egy barát....
2012. szept. 1. 15:57
 18/52 A kérdező kommentje:

ursula ursulella-nak még: én nem tudom hol lehet értelmes pasikkal összefutni, ha tudnám nem ide írnék..Csupa magától elszállt bunkóval futok össze vagy szélhámosokkal akik csak megjátsszák milyen rendesek aztán kiderül szemetek és másnak is ugyanígy teszik a szépet, utóbbi még undorítóbb is. Ha összetalálkozom egy normális pasival, tuti foglalt..Nős vagy kapcsolatban van az meg nem lenne becsületes ha egy olyanra hajtanék.

Utolsónak: próbáltam neten, ott se volt nagyobb szerencsém..Ott mindenki azt is mond magáról amit akar aztán érhetik az embert meglepetések nem jó értelemben.

Neked szerencséd volt. Pont ezt a gyalogló csetet nem ismertem.

2012. szept. 2. 13:25
 19/52 anonim ***** válasza:

tegnap 14:43

Nem ismerkedés miatt néznélek meg, hanem sima kíváncsiságból.

Amúgy meg úgy látom te nem érted a dolgok működését. Amint meglát egy férfi egy jó nőt, azonnal el tudja dönteni hogy le akar-e feküdni vele vagy sem, de azt hogy akar-e járni vele az sokszor még a sokadik randi után sem tiszta. Nem várhatod el, hogy fordítson a sorrenden amikor egyértelműen így alakította a természet a dolgokat. Ez nem arról szól hogy a belsőd a második, hanem arról hogy másképp nem működne, szóval amelyik férfi egészséges hetero az le akar dönteni egy jó nőt abban a percben amikor meglátja.

Lehet hogy az nem oké hogy mást nem akar belőled de az nem biztos hogy mindig a fiú hibája. Lehet hogy te vagy riasztó valami miatt. Amúgy szerintem az a lány aki belemegy a dolgokba és élvezettel csinálja ezt a részét az ismerkedésnek és nem azt látja hogy őt most éppen kifosztják, sokkal vonzóbb. Ugyanis az a csaj aki szereti a szexet és a szexből is úgy érzi hogy kap és nemcsak ad, az ritka és az ilyen lány inkább érdekli a férfiakat ellenben azzal aki szerint a szex csak egy olyan valami amivel a férfiak kihasználhatják őt, és semmit nem nyerhet vele. Legalábbis nálam így van.

Az én olvasatomban a szex nem arról szól hogy azt a nő adja a férfinak amiért kapcsolatot meg érdeklődést kap cserébe, hanem a szex az egy olyan szép élmény ami mindkettejüknek ad élményt élvezetet és életerő feltöltést, és amiért senki nem vár semmit sem cserébe.

Amúgy a legtöbb átverés és szédítés pont azért van mert a nők a szexet fizetőeszköznek tekintik a kapcsolatért érdeklődésért cserébe, és nem tartják értékesnek csak úgy szimpátia és vágy alapon, anélkül hogy ezért a férfi örök hűséggel tartozna. Na persze ki tudja hogy ez azért van-e mert mondjuk sok férfi nem elég jó az ágyban. :D

2012. szept. 2. 19:01
 20/52 anonim ***** válasza:
53%

"Nem várhatod el, hogy..."

Téves, azt vár el amit csak akar. Más dolog, hogy így hogyan fog párt találni. Egyébként meg van az a kinézet és kisugárzás, ahol azonnal meg tudod mondani, hogy akarsz-e vele hosszabb távra tervezni.

Egyébként az írásod a 'wtf?' mérőmet kiakasztotta :(

2012. szept. 2. 19:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!