Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy komolyabban vegyenek? Hol érdemes normális férfiakkal ismerkedni?
A helyzet, hogy visszahallottam ismerőstől hogy sokak szerint szép és csinos vagyok, erős szexuális kisugárzással, de nehezen fogok boldogulni mert ha egy pasi meglát rögtön arra fog gondolni. Ahányszor pasival összetalálkozom, látom beindul, legtöbbjük rögtön azt akarja.:( Annak ellenére hogy voltak akik elismerték okos vagyok. Hozzá teszem nem öltözöm és nem viselkedem kihívóan, alig sminkelem magam ha igen csak szolidan. Ezt a kisugárzás dolgot meg már átoknak érzem. Szeretnék egy kedves, megértő, szerető férfit, de én is tudom ha egy pasi beindul akkor eszét veszti, agyát eldobja. Mit tegyek hogy valaki túl lásson ezen? Máshol kéne keresgélnem? Nem vagyok könnyen kapható sem, komoly témák is érdekelnek amikről szívesen beszélgetek is.
Köszönöm előre is!
tegnap 19:43
Kinézetből kisugárzásból lehet hogy azt gondolod hogy leélnéd vele az életedet de az egy átverés, mert semmit sem tudsz ott meg az illetőről. Amúgy meg a csaj esetében akkor kötelező lenne hogy mindenkinek hasra kelljen esnie hogy méltó legyen a csaj kegyeire vagy mi?
Én nem tudom h mi akasztott ki de a világ nem úgy működik ahogy azt a társadalmi dogmák és azok követői megálmodják! Ezért is megy mindig a huzavona szexuális szabadság kérdésében!
tegnap 19:51
"van bennem valami rossz dolog" egyáltalán nem kell hogy rossz legyen az ami riasztólag hathat! Nem kéne ennyire negatívan megközelítened!
"Mégse jött össze" talán mert nem a meglévő dolgaid egyike nem volt szimpatikus hanem valaminek a hiánya. Elképzelhető hogy hiányzott belőled a tűz, vagy benned volt mindig is csak elnyomtad és nem engedted azt látni. A felszabadult gátlások nélküli gondolkodásmód a viselkedésben és a gesztusokban is megnyilvánul és ezek tudat alatti jelekként hatnak. Persze ez sem biztos mert nem ismerhetlek. Ez így olyan mint a távgyógyítás. Ismernem kéne téged valamennyire hogy konkrétabb és találóbb tippem legyen.
"Gáz csajoknak is vannak pasijaik" Azt lehet hogy sosem fogod meglátni h mi van bennük ami benned nics mert az talán csak férfi szemmel látható.
"nem az ő stílusa a várakozás" :D Mondjuk ebben van valami. :D Általában a tinicsajok váratják az embert. Lehet hogy akomoly nőket keresőknél nem szimpatikus az ilyen felfogás. Én őszintén megmondom olyan nőre vágyom amelyik nagyon szereti a szexet. Mármint legalább annyira vállalja is amennyire szereti is, és az egészséges szinten van! Persze ez mind úgy hogy normális hűséget tartó értékrendje van! Nekem nem kell olyan nő amelyiknek a szex sokadlagos és nem feküdne le velem sima vonzalomból, csak akkor ha el is veszem!
"2. vagy 3. randi után. " ha nem ismerted meg rendesen akkor persze oké, az még nem váratás, de ha mondjuk az első randi után már olyan neked mintha ezer éve ismernéd vagy valami hasonló akkor az ember némiképp helyesen logikázza ki hogy akár le is feküdhetnének. A váratás ha nem váratás célú akkor lehet azért hasznos, de egyértelműen csak olyan nő esetében nem venném ezt észre és nem gondolnám bosszantónak aki egyértelműen elveszi az eszemet és a szívemet. Ilyen nő pedig elég kevés van és akár sokadik randira is belezúghatok, de addig is jól akarom magamat érezni vele minden módon. Ez kicsit bonyolultnak tűnik elsőre, de valahogy így működik. :)
"mi emberek vagyunk, nem állatok akik ne tudnának uralkodni magunkon" Őszintén szólva utálom ezt a nem vagyunk állatok dolgot. Mintha mi kiemelkedtünk volna a természet lényei közül, és soha többé semmi közünk nem lenne ahhoz, és az olyan alantas állatias valami lenne, aminél mi emberek már ezerszer fenségesebbek vagyunk.... Ugyan már! Az ember is állat! Minket is irányítanak az ösztönök, az állatvilág és az evolúció törvényei. Az agyunk a pszichológiánk megtanulható könyvekből és a testünk, mindenünk úgyanúgy működik mint bármely más állatnak, kisebb eltérésekkel. Miért lennénk különbek azzal hogy nem teszünk meg valamit -ami nem rossz- akaratból amit amúgy lelkiismeretfurdalás nélkül megtehetnénk?! Ha a rosszat gátolja meg a tudatunk az oké, bár még így sem vagyunk különbek, hiszen az állatok sohasem tesznek rosszat, ellentétben az emberekkel. Ettől senki nem lesz különb max más fajta, de ez a képesség nem erény és nem tesz jobbá minket. A temészet törvényeit el kell fogadnunk mert az alkotott minket az uralkodik rajtunk és az ő szabályai szerint működünk. Ezt lehet értelmesen szabályozni hogy könnyebb legyen, de kitörölni, és elfelejteni nem! Az emberi döntés szabadsága ha megerőszakolja a saját lényét és származását akkor az értelmetlen lázongás semmi több.
Senki nem mondja hogy feküdj le mindenkivel azonnal, de ha akad olyan akivel akarod akkor görcsösen elutasítani nem igazán logikus dolog, bár a te döntésed így jogod van hozzá, csak egyet érteni nem tudok vele. Mégegyszer mondom nem a mindig mindenkivel elvet istenítem!
"k.rvának nevezték azt aki rögtön lefeküdt valamelyikükkel. "
Szóval alntas lenézendő lényként kezelték az olyan lányt. De akkor ők milyenek ha megtették?! A maguk szemében csak a lány a hitvány?! Vagy ők is vagy egyikük sem! Persze tisztesség kérdésében az ilyen leszólogató fiúkáknak még jócskán lenne mit tanulniuk!
"akkor értékes és nem könnyen kapható, meg kell küzdeni érte"
Ennek irigységi és önzési okai vannak. Kb olyan mint az hogy "ha nekem nincs lapátom akkor te se építhess homokvárat mert az én kis lelkemnek akkor könnyebb". Irigység semmi több. Mindenki irigykedik ha egy jó nőt sokan megkaptak csak pl ő nem. Egy idő után már úgy könnyebb a lelküknek ha egyből lealacsonyítják a nőt így nincs mire olyan irigynek lenni, hiszen az nem értékes hanem értéktelen. Azt meg vigye aki akarja. A valóságban persze nem de ez így alakult ki és valahol ez a primitív rendszer működik, csak sajnos a nőket teljesen elrontja és gátlásossá, előítéletessé teszi és beállítja őket is a sorba. Egy nő szívéért nem kell megküzdeni ha szerelem van első látásra. Érdekes azt mégsem tekinti senki sem értéktelennek! Ez csak a hülye felfogás miatt van így, valójában a nehezen jött dolgok nem értékesebbek csak így tanulták ezért örülnek jobban neki! Az már lehet hogy jobban vágynak rá ha később kapják meg, de az nem minden esetben működőképes, mert csak olyan esetekben működik amikor valami igazán tetszik! Ha csak tetszik de nem nagyon akkor az a továbbiakban is csak tetszeni fog. Ezt magamon is tapasztalom. Sok csaj csak tetszik de az idővel amíg egymás mellett dolgozunk nem kívánom jobban őket, allanben az a csaj aki nagyon szexi a számomra az egyre inkább izgat. Bár ki tudja, lehet hogy ez csak a beteljesülésig lenne így. A szex bekövetkeztekor ugyanolyan lenne az izgalom mintha már az első találkozások után megtörtént volna.
A kapcsolat tartóssága nem a szexuális megváratás miatt lesz tartósabb! Ott a szex egy szükséges alap! A belsők passzolása annyira nagy részt képvisel, hogy a küzdés vagy nemküzdés eltörpül mellette, a kapcsolat tartósságát meghatározó tényezők között!
"ha nem kapják meg odébb állnak" Vannak az idealisták akik nem jönnek rá hogy a tanult marhaságok amit tűzzel vassal védenek nagyrészt hamisak, vannak a normálisok akik tisztelik a nőket és nem értik a rituálé szerinti viselkedést, Nameg vannak akik nagyjából mindenre tesznek csak nőt kapjanak. Ezenkívül persze még lehetne kategóriákat találni, de most csak ennyi van eszemben.
A nők és a pasik eltérő igénye evolúciós okora vezethető vissza, de vannak sokan akiknél ezt az alapot erősen tudják módosítani a döntések, még ha kitörölni nem is lehet, de az egyensúly egy működő rendszert hoz létre amelyben a pasi is keres egy megbízható nőt. Én is ki akarok próbálni sok nőt hogy megtaláljam a legmegfelelőbbet, de a szórakozás része sem lenne másodlagos, hiszen minden újabb élmény többszörözi az örömöt és a megelégedettséget.
Ha le akar fektetni az lehet azért is mert ő úgy érzi hogy megvan az a bizalmi szint és ha kívánjátok egymást akkor mégis mi ok lenne a várakozásra. Ha egy nőnek bejönnék és meglenne a bizalom és nem akarna lefeküdni velem akkr azt gondolnám hogy nem kíván, így nincs miről beszélni. De ha meg nagyonis kíán de nem teszi meg akkor meg hülye, és nekem hülye csaj sem kell, aki csak azért várat hogy mások elvárásai által a tudatalattijába táplált szabályoknak megfeleljen, és engedi hogy ezek a mások által elvárt szabályok beférkőzzenek a kettőnk intim rejtett és senki másra nem tartüzó világba!
"Hiszek abban hogy nem minden pasi ösztönlény, ha meg is lát egy csinos nőt érezheti hogy bizsereg de ne arra gondoljon rögtön." Evolúció, ösztönök! Ezt nem lehet kikerülni! Ha a csaj nem álmai nője akinek megpillantásakor a lelkét megszállja a szerelem, akkor azt fogja gondolni elsőre!!! Az a nő aki ezt nem érti vagy nem akarja elfogadni igazságként az magát álltatja és cseppet sem tűnik e kérdésben intelligensen és tájékozottan gondolkodónak szóval kiábrándítólag hat a számomra.
"egy nőt ne csak élvezeti ''eszköznek'' tekintsen" ez a kizárólagosság túl negatív és rosszindulatú! He te valakivel le akarsz ülni kártyázni vagy le akarsz vele menni focizni akkor őt partnernek tekinted nem pedig élvezeti eszköznek! A szexnél is lehet ugyanígy gondolkodni! Nem kihasználni akarnám a nőt hanem elkényeztetni! Adni akarok és kapni is! Nem kapcsolatot, hanem érzést élezetet életerőt önbecsülést kedvességet és mindent amivel egy normális szex együtt jár! A legtöbb férfinak nem test kell!!! A nő lelkét akarják megkapni arra az estére a teste mellé! Kölcsönös vágyat és vonzalmat akarnak és nem csak a húst!
Nem állítom hogy nincsenek olyan gyökerek akiknek ne lenne elég csak a hús, de nem ez a fő jellemző!
"Egy pasinak tudnia kellene várni." Várnak ha érdemes, de az indokolatlan várakoztatást senki sem szereti!
"A szexnek olyan dolognak kellene lennie, ami kölcsönös tiszteleten, szimpátián, mély szerelmem, szereteten alapul, önzetlenségen, odaadáson. Nem arról hogy alig ismeretség után és mert nem tudok uralkodni az ösztöneimen, máris szexuális kapcsolatot létesítek az illetővel.."
Tévedés!!! Már ami a mély szerelmet illeti! Megint egy feketepont a tudatlanságért. Ez sem vonzó! :D Tini idill beli mesék maradék nélküli bekajálása! Az a csaj aki szerelemből akar velem lefeküdni menjen a francba! Engem kívánjon, és ne csak szeressen! Akarja a testemet, mert ez fontos a férfiúi önbecsülésem és önérzetem szempontjából mint ahogy ez a nőknek is az, csak az a nagy baj hogy anők ezt szinte mindig megkapják a férfiak meg szerelmet kapnak csak! Ez már majdnem olyan mint a sajnálatbóli vagy a szívességbőli szex. Ha egy csaj nem kíván akkor megsérti a férfiúi büszkeségemet és ezerrel a lelkembe tipor! Ha nem kíván akkor nem érdekel hogy hogy szeret! Ha meg kíván akkor meg miért kéne neki a szerelem is indoknak?! Annak nem kiváltó indoknak hanem egy magasabb élvezeti opciónak kéne lennie a szexnél! Kölcsönös tisztelet, szimpátia, önzetlenség, odaadás pedig eddig minden egyes egy vagy többéjszakás kalandomban volt maximális szinten! Anélkül bele sem mentem volna!!! Nem ismertem őket maradéktalanul! Annyit tudtam róluk hogy jóravaló tisztességes emberek vonzó nők, és megvolt köztünk az az intim viszony ami elég volt mindenhez!
"ha nem volt jó azért dobhat" mivel szerencsére nem az átlag sztereotíp női szemlélet fényében találkoztunk és nem kapcsolatra vadászott egyikőnk sem így szóban sem volt a dobhat nem dobhat rész. Volt lány akivel jó volt de nem olyan kirobbanó, de attól az este még csodálatos volt!
"Lefeküdni bármelyik jó nővel lehet, nem? De hosszútávú kapcsolatot nem minddel. Ahhoz az kell a 2 ember ismerje egymás értékeit, harmóniában legyenek egymással. " Ki mondta h nem így van? :S De még mindig nem a hosszútávú kapcsolat az elsődleges szempont se nálam se a tárgyalt eseteknél! :D
"Ha igazán vonzódnak egymáshoz, akkor a szexnek is működnie kell (az igényeket meg megbeszélik)" :DDD MEgint tévedsz! :D A szex az vagy működik vagy nem! Nem lehet működésre kényszeríteni ha nem megy! :D Ez szinte mindneki tudja csak a királylányos szőke herceges mesén nevelkedett tinilányok nem! :D MEgbeszélik az igényeket? :D Én egy csillagrombolót kérek jakuzzival! :D Ez az igényem, de a megbeszélés az egy dolog az meg egy másik ha a másik fél nem tudja teljesíteni. :D De legyen a példa egyszerűbb és hihetőbb. Én franciát akarok a csaj meg akkor nem tud uralkodni magán és vadul, és nekem lekonyul mert majdnek megharapja. Innentől kezdve mégannyira sem akarja mint a rábeszélés előtt. De ha rá is veszi magát, akkor sem biztos hogy menni fog vagy hogy jól és élvezettel fogja csinálni abban a pózban! Volt már ár példa ezért tudom ezt. Volt megbeszélés meg 'igényegyeztetés' is, de semmi nem működött! :D
"legtöbb nőnek kell az érzelmi biztonság" A kapcsolathoz igen, de a szexhez elég a másikban való bizalom.
"Ezzel szemben azt látom, igen tetszünk egymásnak, jól nézel ki szimpi vagy, menjünk fel hozzám, vagy ha egy randi volt akkor utána ha nem akkor nem is nő a nő akkor majd jön más.. " ez túlságosan leegyszerűsíti a dolgot. Az ilyent a jobbérzésű kalandvágyó nők is elküldik! Sőt még azt is aki nem felel meg nekik maradék nélkül! Tapasztalat! De teljesen elzárkózni és felvérteződni a habos rózsaszín álom mesékkel az szerintem hülyeség.
Elolvastam. :)
tegnap 19:52
Ezeket az embereket nem értem. A legtöbbnek aki prostihoz megy valami stklije van vagy cska balek és azt képzeli hogy most jobb lesz mint eddig, esetleg tényleg jó a csaj. A prostiknál csak a hús van és az pl nekem nagyon gyér! A prostinál nincs intimitás se szimpátia. Ne mkíván téged csak a pénzedet és amúgy azt kívánja h minél hamarabb húzz el! Nagyon nagyon kevés olyan prosti van akivel lehet szeretkezni. Akad csak ritka. A szex ismeretlenek közt is jár elég erős lelki érintkezéssel, ami nem lehet feszélyezett mert akkor a szex nagyon tré lesz és össze se jön. Szóval ezért is s€ggfejség lequrvázni a könnyebben kapható csajokat mert ezok közel sem qurvák! Tök más!
tegnap 19:55 Egy tüzes szemű és az ágyban és belsőben is penge csajnak abszolút semmi félnivalója nem lehet átlagos külsővel! Simán lecsapnak rá és el is viszik mint a szél hosszútávra!!!
Na persze ha a belsője nem olyan.... Külső megfog belső megtart!
Ja, ez utóbbi mondatot a kérdezőnek is írom. Ha nem megy a megtartás az vag a belső kevéssége, vagy a fiú érdektelensége, de nem eshet minden nap!
tegnap 20:05
Sokan egyébként tényleg prűdek de nem amiatt hogy nem jönnek csettintésre, hanem mert akkor sem jönnek amikor már ők maguk is akarnák!
tegnap 21:39
Pontosan! A csaj viszonya a szexhez az nagyon ellenszenves. Innentől lehet rosszindulat de én kinéznék pár fura és szélsőséges történést a hosszútávú kapcsolatból, márpedig nekem semmi kedvem koplalni! Én boldog akarok lenni! :)
tegnap 22:22
Az exek ereje nagyon nagy! Ezt már hallomásból is meg lehet tanulni! Amúgy meg ne csodálkozz! Az előzőt ismerte és szerette, és a szex vele már összeszokott volt. Veled is nagyon jó volt de szerva itt csere ott, és téged cseréltek. Ez nem amiatt van amiről itt vitatkozunk. Ha nem feküdtél volna le vele akkor is ez történt volna, hiszen nem veled volt a baj! Ezzel szemben a vele való szex neki szépet adott neked csalódást. Ez már megint azért volt mert nem tiszteled eléggé a szexet és nem értékeled. Amit kaptál tőle azt nem értékeled a helyén és a negatívok közé teszed egészben csakmert te többet akartál.
tegnap 22:58
A hibát ne úgy keresd magadban ahogy azt értetted! A hiba részben benned van de abban vagy hibás hogy nem ismered ezeknek a dolgoknak a működését és hamis elvárásokkal teszed magad boldogtalanná!
tegnap 23:02
Pont ezért kellett ezt a részt összevadászni a netről és a DC-ről. De én megtettem ezért is gondolom hogy sok mindenről jók a meglátásaim. Amúgy a női magazinok tippjei nagy baromságok! Sok bennük az általad is vallott idillikus tinimarhaság, de mégtöbb a semmitmondó prűd, ki nem mondó mutogatás. Ezek a magazinok olyan szégenlősek hogy az már fájóan bugyuta és idegesítően töketlen!!!
tegnap 23:15
Nem gondolod hogy ostobaság ilyen miatt elveszíteni valami nagyon ígéreteset? Ha jobban belegondolsz kijárna neked egy észheztérítő s€ggberúgás hogy végre kinyisd a szádat és elmondd azt a pár mondatot annak a nőnek! Nem nagy meló de rengeteget nyerhetsz vele. Az ilyen gyávaság szerintem előbb utóbb megbocsáthatatlanná válik mindenki számára és jön a bűnbánat. Magadat győzd le és beszélj őszintén, mert lehet hogy most szalasztod el életed lehetőségét!
a 30 as szöveget írtam én, és válaszolok,az előzőre: Sajnos már elszalajtottam ezt a tökéletes lehetőséget én érzem belül. A lány nem utasított el, de láttam,hogy az a hónapokkal ezelőtti elán, nyitottság ami volt tőle felém, az úgy megszűnt, de nagyon intelligensen reagált, csak elcsesztem. Nincs pofám többé elé állni sem. Egy gyáva féreg vagyok. Ez van. Belül sírok, kívül meg röhögök közben, hogy egy ekkora ostoba fickó vagyok. És ,hogy konkrétan a topik címéhez is kapcsolódjon: A lány számára tehát csak az jött le, hogy egy vagyok azok közül,akik nem kíváncsiak a személyiségére, csak a testét, a szexelését akarom. Pedig ez nem igaz, de képtelen voltam kimutatni az érzéseimet, egy rideg, távolságtartó, önimádó ficsúr jelleg vagyok. De belül nem, csak ilyenné tett az élet, ilyen önmagammal szemben maximalistává, és a külsőségek emberévé. Talán ezért van az a sztereotípia is,hogy a magukra igényes, izmos , feltűnően öltözködő fickók mind lenézik és csak kihasználni akarják a nőket. Én is sajons kb. ilyennek tüntem, de én egy kivétel vagyok, mert nem így akartam, csak így jött össze. Eddig minden nőt elszalajtottam, és már állatira elegem van a szexuáis tapasztalatlanságomból, és rájöttem,hogy amíg ezt a gátlásomat nem oldom fel, addig soha nem is tudok közeledni rendes lányhoz. Mars egy prostihoz de gyorsan! Én ebben látom a jövőt. Egyszerüen olyan lelki gondokkal küszködök, amik nem engednek társalogni, túl gátlásos vagyok, kishitű, pedig nincs rá okom igazán. Néha azért tudok kő keményen bunó is lenni, már úgy általános stílusban, de nőkkel nem szokásom az lenni.
Ami a lényeg, sok az előítélet mindenféle kategoriájú fickó felé, és ezek az előítéletek szerintem nem vezetnek helyes szemléletmódhoz, mert a szituációk sokkal de sokkal árnyaltabbak!
Én nem.
Nekem nagyrészt nagy bölcseknek tűnnek, akik minden tudnak, egymásnak mégis ellent tudnának mondani.
A kedvencem, amit nem tudok idézni, aki el akarta adni magáról, hogy nagyon ért a párkapcsolatokhoz és mégis prostis példákat használ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!