Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy komolyabban vegyenek? Hol érdemes normális férfiakkal ismerkedni?
A helyzet, hogy visszahallottam ismerőstől hogy sokak szerint szép és csinos vagyok, erős szexuális kisugárzással, de nehezen fogok boldogulni mert ha egy pasi meglát rögtön arra fog gondolni. Ahányszor pasival összetalálkozom, látom beindul, legtöbbjük rögtön azt akarja.:( Annak ellenére hogy voltak akik elismerték okos vagyok. Hozzá teszem nem öltözöm és nem viselkedem kihívóan, alig sminkelem magam ha igen csak szolidan. Ezt a kisugárzás dolgot meg már átoknak érzem. Szeretnék egy kedves, megértő, szerető férfit, de én is tudom ha egy pasi beindul akkor eszét veszti, agyát eldobja. Mit tegyek hogy valaki túl lásson ezen? Máshol kéne keresgélnem? Nem vagyok könnyen kapható sem, komoly témák is érdekelnek amikről szívesen beszélgetek is.
Köszönöm előre is!
Szintén! Sorstárs pacsi :)
Ezért szoktam neten ismerkedni, de itt meg csak fura alakok vannak vagy rondák :(
Dévid! Férfit mondott nem 16 éves fiú!
Öltözz szolidabban és csak a "megfelelő" férfival kezdj.Akin kicsit is látszik ,hogy szexre megy rögtön felejtsd el.
Okos vagy.Jól gondolkozol.Hamar tudsz találni férfit
F19
1,
Én például imádom a matematikát.
Diszkrét matek, analízis, algebra. Nagyon sok mindenre hasznosak. Kivéve a diszkrét matek, azt csak a szépsége miatt szeretem :)
A politikát gyűlölöm. A magyar politikát biztosan. Szánalmas az egész úgy ahogy van. (A bal oldal, a jobb oldal... minden. cakumpakk).
Nem vagyok vallásos. De pl. nem ítélem el azt aki igen. Mindenki szabadon rontja el a sorsát :D Ez az én alaptézisem.
nincs önbizalmad, ez az első, különben nem lenne arra szükséged, h egy ilyen oldalon ezeket írd magadról
azt meg honnan veszed, h az összes férfi kiéhezve vetné rád magát?...nem túlzás ez egy kicsit?
mindenhol vannak értelmes férfiak...beszélgess mindenféle emberrel, annyi sokfajta ember van, aztán meglátod, és majd akad köztük olyan, akit kapcsolatra is alkalmasnak fogsz találni
Besza-behu...egy 19 éves leszól egy 16 évest...nem kicsit röhögtem. Köszi! :D
44/F
Menj templomba,könyvtárba vagy valami ilyen helyre.De igazándiból fingom sincs.A mai világban csoda,hogy ha normális emberbe lehet botlani.Az egész világ sajnos erről szól,az emberek dugnak mint a nyulak,agyatlanul és nem is érdeklik már egymást.
21/F
5. válaszoló: szolidan öltözködöm, volt hogy semmim nem látszott ki mégis leszólítottak utcán pedig előtte észre se vettem az illetőt.
7. válaszoló: tényleg nincs. A sok csalódás, igyekezet, megfelelés levitte az önbizalmam..Azelőtt is mindig magamat hibáztattam, hogy nem vagyok elég okos, vagy elég jó nő..De ez nem így van, a visszajelzések mást mondanak. Onnan veszem hogy sajnos látom, észreveszem a jeleket meg mondják is. Legtöbbjük randira se akar elhívni hanem hogy menjek fel hozzá, hogy utána is lehet beszélgetni meg szerinte így is meg lehet ismerni a másikat (persze nem megyek fel egyikhez sem). Vagy min. harmadik randin már legyen az a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!